Kabaal boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (zie onder)
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Feest / Rock /

Wil jij coverband Kabaal boeken op jouw feest of evenement? Of KABAAL nu in een kleine zaal speelt of in een grote feesttent, de show wordt afgestemd op het aanwezige publiek.

Kabaal boeken

Het repertoire is een breed scala aan populaire feest- en rocknummers vanaf de jaren ’60 tot en met heden. Van Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Heze tot U2. En bijna alles wat daar tussenin zit. De stevige gitaarsolo’s worden afgewisseld met gevoelige accordeonklanken. ‘Volle tenten en lege vaten’ is het credo, met voor alle boeren, burgers en buitenlui wat wils. KABAAL beschikt over moderne geluids- en lichtapparatuur. Welke wordt bediend door een eigen vaste crew.

Boekingen van Kabaal

De jarenlange ervaring zorgt dan ook voor een vakkundige, uitgebalanceerde show. Met daarin oog voor decor, kleding, licht en perfect geluid. Verder beschikt Kabaal over een breed repertoire dat voor het grootste deel bestaat uit bekende covers.

Coverband boeken

Hierbij komt het gevoel van de jaren zestig (Rolling Stones, Beatles) en zeventig (Kinks, Status Quo) naar boven. Maar ook de jaren tachtig ( Bryan Adams, U2, Golden Earring) en negentig (Pearl Jam, Live). Daarnaast is er aandacht voor Nederpop (De Dijk, Scene, Borsato), Dialect (Normaal, Rowwen Heze), de grootste hits en natuurlijk feestmuziek. Met menig smartlap of schlager, al dan niet in een dampende rockuitvoering, wordt het publiek verleidt tot doldwaze uitspattingen. Kortom het repertoire van Kabaal is voor een breed publiek ideaal.

Direct Kabaal boeken ? Klik hier voor boekingen van Kabaal

Kabaal boeken

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Kabaal

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenFeest / Rock /€1395,-
Live bandshow3 x 45 minuteninclusief tot 800 personen5 personenAllround€1695,-
€1995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.650,-