Stamppot boeken

Lekker stampuh!
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Hardstyle / Freestyle / Stampen

Wil jij Stamppot boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Stamppot. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op zoek naar de lekkerste STAMPPOT recepten? Dan ben je hier niet op het juiste adres.

Biografie Stamppot

Hier vind je niets over aardappelen, groente en jus. Wel hebben wij een overheerlijk ander recept voor je, bereid door de beste kok van ons kikkerlandje;

 1. Pak een Hollandse Hit, schil deze helemaal kaal, en hak hem vervolgens in stukjes;
 2. Kook deze stukjes in de pan, en voeg er een Dikke Bass aan toe;
 3. Laat dit geheel zeker 60 minuten pruttelen;
 4.  Voeg naar smaak nog een snu(i)fje confetti toe;
 5. En afgieten maar (pas op voor de CO2 die vrij kan komen)

DJ boeken

Je kan STAMPPOT boeken als DJ act van 60 minuten, maar ook als avondvullende hosting. Bij een avondvullende hosting mag je gebruik maken van de naam “STAMPPOT” en daarnaast ontzorgen wij de opdrachtgever op verschillende gebieden. Bij een hosting verzorgen we in overleg met de opdrachtgever de totale programmering, ontwerpen we het artwork en ondersteunen we bij de promotie van het evenement en zorgen we voor wat decoratie en inflatables.

Boekingen van Stamppot

Gewapend met z’n stamper en overheerlijke muziek, komt deze chef-kok graag langs om jouw keukentje eens flink op stelten te zetten. Hij zal er voor zorgen dat de tempratuur en de baromzet binnen no-time de pan uit rijzen, door de lekkerste Hollandse Hits te combineren met wat pittige Hardstyle. Vlam in de pan gegarandeerd! Sterallures heeft deze chef-kok zeker niet, maar hij verdient zeker 3 Michelin Sterren. Als dat niet Heerlijk Hollands Stampen wordt!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Stamppot kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Stamppot wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Stamppot wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Stamppot online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Stamppot kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Stamppot boeken

Ben jij benieuwd hoe je Stamppot kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Stamppot boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Stamppot

Stamppot inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Stamppot

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHardstyle / Freestyle / Stampen€995,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand