Jochen Miller boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Dance / Trance

Wil jij Jochen Miller boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jochen Miller. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Jochen van der Steijn begon z’n carrière als DJ Jochen, maar is inmiddels beter bekend als de Nederlandse DJ Jochen Miller.

Biografie Jochen Miller

Hij begon op z’n zestiende met draaien in de discotheek van z’n vader waar hij z’n mixing skills kon oefenen en vaste huis-DJ werd. Twee jaar later draaide hij als vaste DJ in club Zino in Tilburg. In 1999 won Jochen de Nederlandse Mixing Kampioenschappen tijdens Dance Valley waar hij een hoop aandacht kreeg omdat hij draaide met maar liefst drie draaitafels. Sindsdien kreeg hij in Nederland maar ook in de rest van de wereld steeds meer bekendheid..

Boekingen van Jochen Miller

Z’n single Lost Connection kwam in 2008 op het populaire mix-album van Armin van Buuren, A state of Trance 2008 wat hem veel internationale bekendheid opleverde. In 2011 kwam z’n track Rotunda op Armin van Buuren’s A State of Trance 500, wat plaats vond in Buenos Aires.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jochen Miller kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jochen Miller wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jochen Miller wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jochen Miller online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jochen Miller kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jochen Miller boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jochen Miller kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jochen Miller boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jochen Miller

Jochen Miller inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jochen Miller

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonDance / TranceOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand