Jeroen’s Jeugdshow boeken

2 x 45 minuten: € 1.295,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  interactieve kids show

Wil jij Jeroen’s Jeugdshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen’s Jeugdshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Vindt u een goochelaar te saai, uw kinderen te groot voor een clown en een poppenkast heeft u ook al gezien.. dan is hier de oplossing: Jeroen’s Jeugdshow. Uw jeugdige gasten krijgen hier veel heftige, gave dingen voorgeschoteld. Een trendy show voor de jeugd en iedereen die zich cool voelt.

Biografie Jeroen’s Jeugdshow

Kids en volwassenen ervaren geboeid “the show”. Met een “watvoelikmecoolgevoel” volgen zij het spektakel met het hoogste “meedoegehalte”. Schijnbaar moeiteloos bespeelt superentertainer Jeroen het publiek op relaxte wijze.

Boekingen van Jeroen’s Jeugdshow

 • Miss Jeroen’s Jeugdshow
 • Master / Misses of the Spekkies
 • Hits for Kids
 • Sing your hit
 • Dancing with yourself

Deze show is inclusief groot licht, groot decor en reiskosten door heel Nederland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen’s Jeugdshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen’s Jeugdshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen’s Jeugdshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen’s Jeugdshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen’s Jeugdshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen’s Jeugdshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen’s Jeugdshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen’s Jeugdshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen’s Jeugdshow

Jeroen’s Jeugdshow inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen’s Jeugdshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 500 personen1 persooninteractieve kids show€995,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€995,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand