Jeroen Nieuwenhuize boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 10 DJ (café's)
 • Genre
  90's tot nu

Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes. In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

Jeroen Nieuwenhuize

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538 en kwam zodoende ook op de radio. Jeroen was nog maar net begonnen met het programma ‘Greatest Hits’ of hij was ook al wekelijks te zien in het SBS-programma de Top 40 op televisie. Als Ruud de Wild vertrekt uit de 538 ochtend krijgt Jeroen de kans om de ochtendhsow te gaan doen. Samen met Erik-Jan Rosendahl en Michiel Veenstra maakte hij ‘The Morning J.E.M.’. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Boekingen van Jeroen Nieuwenhuize

Ook voor studentenfeesten wordt Jeroen geboekt als DJ. Zie hieronder een kleine impressie. U wilt een professioneel verzorgd en gezellig event met een mix van Top40 hits en herkenbare dancetracks?

Direct Jeroen Van Nieuwenhuize huren? Klik hier voor boekingen van Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize boeken

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Nieuwenhuize

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 10 DJ (café's)1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€2495,-
Populaire Radio 10 DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€2996,-

Vergelijkbare artiesten

€2.775,-
€2.200,-
€2.500,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand