Jeroen Nieuwenhuize boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€2.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2495,-
 • Duur
  1 x 120 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Populaire Radio 10 DJ (café's)
 • Genre
  90's tot nu

Wil jij Jeroen Nieuwenhuize boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Jeroen Nieuwenhuize. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al meer dan twintig jaar is Jeroen als DJ werkzaam. Begonnen met zijn eigen drive in show SOUNDEXPRESS en in de jaren 90 als vaste dj van Discocafe LA PLAZA in Goes. In die tijd begon Jeroen ook steeds meer buiten Zeeland te draaien. Grote schoolfeesten voor Mentos, The National Schoolseries en de Rabo Music Tour.

Biografie Jeroen Nieuwenhuize

In 1998 begon Jeroen met de shows van Radio 538 en kwam zodoende ook op de radio. Jeroen was nog maar net begonnen met het programma ‘Greatest Hits’ of hij was ook al wekelijks te zien in het SBS-programma de Top 40 op televisie. Als Ruud de Wild vertrekt uit de 538 ochtend krijgt Jeroen de kans om de ochtendhsow te gaan doen. Samen met Erik-Jan Rosendahl en Michiel Veenstra maakte hij ‘The Morning J.E.M.’. Geen plek in Nederland is overgeslagen. Van Texel naar het Drielandenpunt en van Delfszijl naar Hulst. In de zomer van 2000 kwam daar ook het buitenland bij toen Jeroen voor het eerst achter de dj-set stond van The Pacha in La Pineda bij Salou Spanje. Vele zomers zouden volgen. Clubs in Calella, Lloret de Mar, Blanes en Salou. In de winterperiode draaide hij in Oostenrijk. Hinterglemm, Solden en Mayrhofen.

Boekingen van Jeroen Nieuwenhuize

Ook voor studentenfeesten wordt Jeroen geboekt als DJ. Zie hieronder een kleine impressie. U wilt een professioneel verzorgd en gezellig event met een mix van Top40 hits en herkenbare dancetracks? Sinds 2018 draait hij iedere werkdag op Radio 10.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Jeroen Nieuwenhuize kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Jeroen Nieuwenhuize wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Jeroen Nieuwenhuize wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Jeroen Nieuwenhuize online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Jeroen Nieuwenhuize kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Jeroen Nieuwenhuize boeken

Ben jij benieuwd hoe je Jeroen Nieuwenhuize kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Jeroen Nieuwenhuize boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Jeroen Nieuwenhuize

Jeroen Nieuwenhuize inhuren

€2.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Jeroen Nieuwenhuize

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Populaire Radio 10 DJ (café's)1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€2495,-
Populaire Radio 10 DJ1 x 120 minutenexclusief geluid en techniek1 persoon90's tot nu€2996,-

Vergelijkbare artiesten

€2.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand