Ian Thomas boeken

Belgisch multi-talent
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  R&B / Hip-Hop

Ian Thomas was zonder twijfel voorbestemd om mee in te stappen in de showbusiness. Zijn moeder Brigitte is een bekende en professionele danseres en choreografe en Ian’s stiefvader Chris is lid van Vlaanderens populairste band “De Romeo’s” en acteur in ‘Familie’. Ian Thomas zelf is een Belgische zanger, rapper, producer en acteur. Geboren in Antwerpen, België. Zijn eerste single ging viraal en werd nummer 1 in België. Ian was 14 toen hij zijn eerste album ‘More Than A Game’ uitbracht wat goud werd in België.

Ian Thomas boeken

Ian was op een dag zijn eigen versie van Justin Bieber’s Baby aan het zingen op zijn kamer, toen hij nietsvermoedend werd gefilmd, en waarna later dat filmpje op Youtube werd geplaatst. Het filmpje ging razendsnel viraal op het internet en werd massaal bekeken en gedeeld.

Boekingen van Ian Thomas

Dat is ook bij Universal Records niet ongezien voorbijgegaan: er werd niet getwijfeld en Ian kreeg een platencontract aangeboden. Het was de start van een mega succes. In 2016 nam Ian Thomas deel aan Liefde Voor Muziek, waar hij enkele prachtige covers van oa. Belle Perez bracht. Volgend in de voetstappen van zijn idolen leerde hij zijn eigen muziek schrijven en producen. Gevuld met RnB/Hiphop alsook met een Pop sound, groeide zijn muziek naar iets unieks.

Direct Ian Thomas boeken ? Klik hier voor boekingen van Ian Thomas

Ian Thomas boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ian Thomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenR&B / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand