Ian Thomas boeken

Belgisch multi-talent
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  Exclusief en techniek
 • Bezetting
  On stage: 2 personen
 • Soort
  Rap act
 • Genre
  R&B / Hip-Hop

Wil jij Ian Thomas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Ian Thomas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Ian Thomas was zonder twijfel voorbestemd om mee in te stappen in de showbusiness. Zijn moeder Brigitte is een bekende en professionele danseres en choreografe. En Ian’s stiefvader Chris is lid van Vlaanderens populairste band “De Romeo’s” en acteur in ‘Familie’. Ian Thomas zelf is een Belgische zanger, rapper, producer en acteur. Geboren in Antwerpen, België. Zijn eerste single ging viraal en werd nummer 1 in België. Op zijn 14e werd zijn eerste album ‘More Than A Game’ uitgebracht, wat goud werd in België.

Biografie Ian Thomas

Tijdens het zingen van zijn eigen versie van Justin Bieber’s Baby op zijn kamer, werd hij nietsvermoedend gefilmd. Niet veel later werd dat filmpje op Youtube geplaatst. Het filmpje ging razendsnel viraal op het internet en werd massaal bekeken en gedeeld.

Boekingen van Ian Thomas

Universal Records had dit ook gezien: er werd niet getwijfeld en Ian kreeg een platencontract aangeboden. Het was de start van een mega succes. In 2016 nam Ian Thomas deel aan Liefde Voor Muziek, waar hij enkele prachtige covers van oa. Belle Perez bracht. Volgend in de voetstappen van zijn idolen leerde hij zijn eigen muziek schrijven en producen. Zijn sound heeft invloeden van RnB/Hiphop.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Ian Thomas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Ian Thomas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Ian Thomas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Ian Thomas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Ian Thomas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Ian Thomas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Ian Thomas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Ian Thomas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Ian Thomas

Ian Thomas inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Ian Thomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Rap act1 x 30 minutenExclusief en techniekOn stage: 2 personenR&B / Hip-HopOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand