Het Reuze Cadeau boeken

DIT IS EEN VANAF GAGE!
€1.850,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1850,-
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  n.v.t.
 • Soort
  Openingsact of cadeau overhandigingsact
 • Genre
  Openingsact

Wil jij Het Reuze Cadeau boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Het Reuze Cadeau. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Iets te overhandigen of te openen??? …… het reuze cadeau is een van onze toppers bij onthullingen en introducties….

Biografie Het Reuze Cadeau

Het reuze cadeau kan worden uitgevoerd met strikken in de (bedrijfs)kleuren van de opdrachtgever of in de kleuren van het event. Zowel binnen als buiten kan het cadeau worden geplaatst (ook een daglicht situatie is mogelijk)….. Als het moment daar is.. Aan de genodigde de eer om het cadeaulint door te knippen en de strik en linten vallen naar beneden. Het cadeau licht op en toont een schouwspel van silhouetten die het thema van de dag of ,op verrassende wijze, de producten van de opdrachtgever tonen….. Dan een ommezwaai in de sfeer en scheuren de silhouetten zich door de cadeauverpakking heen en ontstaat er een feestelijk slot met dans, slagwerk en vliegen eventueel serpentines en confetti door de lucht….

Boekingen van Het Reuze Cadeau

Wilt u het product of een VIP uit het cadeau laten komen? Geen probleem… Wilt u de afmetingen van het cadeau laten aanpassen? Geen probleem…. Het cadeau is zo gemaakt dan een snel changement mogelijk is.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Het Reuze Cadeau kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Het Reuze Cadeau wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Het Reuze Cadeau wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Het Reuze Cadeau online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Het Reuze Cadeau kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Het Reuze Cadeau boeken

Ben jij benieuwd hoe je Het Reuze Cadeau kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Het Reuze Cadeau boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Het Reuze Cadeau

Het Reuze Cadeau inhuren

€1.850,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Het Reuze Cadeau

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact of cadeau overhandigingsactin overlegexclusiefn.v.t.Openingsact€1850,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.745,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand