Gerald Le Funk boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  House / Deephouse / Future House

Wil jij Gerald Le Funk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Gerald Le Funk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Een artiest waarbij de genres uiteen lopen van deep-, future- en UK-house, tot stevige bigroom festival knallers ingepakt met de lekkerste vocals. Dat Gerald Le Funk een enorm talent in zich heeft bleek al snel nadat hij met grote regelmaat diverse clubs en discotheken op zijn kop zette in de regio van Arnhem en Nijmegen.

Biografie Gerald Le Funk

Daarnaast deelde hij het podium op de mainstage van OMG Festival met o.a. Juicy M (UA). Inmiddels krijgen Geralds producties in binnen- en buitenland support van collega’s zoals Hardwell, Wolfpack, Deorro, DJ Bl3nd, Juicy M, Sick individuals, Gregor Salto, Skitzofrenix, Jacob van Hage en vele anderen uit de top van de scene.

Boekingen van Gerald Le Funk

Er bestaat er voor hem zelf geen betere plek dan de DJ booth!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Gerald Le Funk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Gerald Le Funk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Gerald Le Funk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Gerald Le Funk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Gerald Le Funk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Gerald Le Funk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Gerald Le Funk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Gerald Le Funk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Gerald Le Funk

Gerald Le Funk inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Gerald Le Funk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonHouse / Deephouse / Future House€995,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand