Casey boeken

Bekend van o.a. “Wastegirl” en “Dominant”
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Urban zangeres
 • Genre
  Urban

Wil jij Casey boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Casey. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Casey groeide op in Amsterdam waar zij haar jeugd doorbracht met lokale muzikanten. In deze tijd is de liefde voor muziek ontstaan en ook direct gaan groeien. Met haar prachtige vocale stem en stoere maar toch nette houding wilt zij de stem zijn voor de vrouwen.

Biogarafie Casey

Afgelopen jaar was een drukke periode voor Casey. Het jaar waar alle serieus begon te worden. Casey heeft in deze periode hard gewerkt aan haar debuut EP met o.a. Adje, Keizer, Hef en Bryan Mg. De eerste track is de single ‘Wastegirl’.

Boekingen van Casey

De single is net als haar tweede single ‘Dominant’ geproduceerd door Architrackz o.a. bekend van Chemistry, Op De Weg en Volgende Stap.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Casey kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Casey wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Casey wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Casey online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Casey kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Casey boeken

Ben jij benieuwd hoe je Casey kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Casey boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Casey

Casey inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Casey

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Urban zangeres1 x 30 minutenexclusief2 personenUrban€895,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€650,-
€995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand