Lady Samson boeken

Vereiste lichtshow wordt i.o.m. de klant besproken!
€3.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €3895,-
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 250 personen
 • Bezetting
  minimaal 5 personen
 • Soort
  Spectaculaire openingsact
 • Genre
  Beyonce openingsact

Wil jij Lady Samson boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Lady Samson. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Boek nu de spectaculaire openingsact van Sylvia Samson! Deze show van 15 minuten omvangt een wervelende explosie van energie ingepakt in nummers van Beyonce. Waanzinnig om naar te kijken, luisteren en te genieten!

Biografie Lady Samson

In combinatie met 4 dansers en 3 zangeressen, prachtige licht effecten en goed geluid ondervind men een bijzondere en krachtige afwisselende show.

Boekingen van Lady Samson

Deze show is inzetbaar op o.a. bedrijfsfeesten, dinnershows en bruiloften, maar is ook uitermate geschikt als openingsact van winkelcentra, projecten en evenementen. In overleg met de klant wordt de show helemaal naar wens op maat gemaakt.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Lady Samson kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Lady Samson wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Lady Samson wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Lady Samson online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Lady Samson kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Lady Samson boeken

Ben jij benieuwd hoe je Lady Samson kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Lady Samson boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Lady Samson

Lady Samson inhuren

€3.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Lady Samson

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Spectaculaire openingsact1 x 15 minuteninclusief tot 250 personenminimaal 5 personenBeyonce openingsact€3895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand