Elvis Presley Tribute boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Elvis Presley Tribute

Wil jij Elvis Presley Tribute boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Elvis Presley Tribute. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Nederlandse Aron is zijn hele leven al ”inspired by Elvis Presley” en weet als geen ander dat gevoel in zijn stem en performance te leggen. Zijn warme stem, welke een bijna griezelige gelijkenis vertoont met die van de King brengt u terug naar de jaren ‘70 waarin Elvis o.a. Las Vegas aan zijn voeten bracht. Al 3 keer gooide Aron hoge ogen in Memphis waar hij meedeed aan hoog gewaardeerde Elvis tributes. Grote indruk maakte hij ook in de Sun studio, waar Elvis ooit werd ontdekt en waar Aron een aantal nummers zong op dezelfde plek waar Elvis ooit “That’s allright mama” inzong. Aron neemt u mee in de emotie van nummers als Polk Salad Annie, You’ve Lost That Loving Feeling, Suspicious Minds, In The Ghetto, Burning Love, My Way en vele anderen.

Biografie Elvis Presley Tribute

Aron weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Elvis waarderen, maar ook mensen die weinig van Elvis kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Aron ten gehore brengt. Een echte eyecatcher is zonder meer het authentieke pak wat Aron draagt tijdens zijn optredens. Een perfecte replica van het origineel.

Boekingen van Elvis Presley Tribute 

Keer terug in de tijd naar eind jaren ‘60 en de jaren ’70 met Elvis by Aron en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende rocksongs. Elvis by Aron is meer dan de moeite waard.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Elvis Presley Tribute kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Elvis Presley Tribute wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Elvis Presley Tribute wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Elvis Presley Tribute online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Elvis Presley Tribute kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Elvis Presley Tribute boeken

Ben jij benieuwd hoe je Elvis Presley Tribute kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Elvis Presley Tribute boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Elvis Presley Tribute

Elvis Presley Tribute inhuren

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elvis Presley Tribute

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonElvis Presley Tribute€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand