Elvis Presley Tribute Aron Borgh boeken

€1.150,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1150,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Elvis Presley Tribute

De Nederlandse Aron is zijn hele leven al ”inspired by Elvis Presley” en weet als geen ander dat gevoel in zijn stem en performance te leggen. Zijn warme stem, welke een bijna griezelige gelijkenis vertoont met die van de King brengt u terug naar de jaren ‘70 waarin Elvis o.a. Las Vegas aan zijn voeten bracht. Al 3 keer gooide Aron hoge ogen in Memphis waar hij meedeed aan hoog gewaardeerde Elvis tributes. Grote indruk maakte hij ook in de Sun studio, waar Elvis ooit werd ontdekt en waar Aron een aantal nummers zong op dezelfde plek waar Elvis ooit “That’s allright mama” inzong. Aron neemt u mee in de emotie van nummers als Polk Salad Annie, You’ve Lost That Loving Feeling, Suspicious Minds, In The Ghetto, Burning Love, My Way en vele anderen.

Elvis Presley Tribute Aron Borgh boeken

Aron weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Elvis waarderen, maar ook mensen die weinig van Elvis kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die Aron ten gehore brengt. Een echte eyecatcher is zonder meer het authentieke pak wat Aron draagt tijdens zijn optredens. Een perfecte replica van het origineel.

Boekingen van Elvis Presley Tribute Aron Borgh

Keer terug in de tijd naar eind jaren ‘60 en de jaren ’70 met Elvis by Aron en laat u meeslepen door de sfeer en de hype van toen. Geniet van de mooiste ballads en de opzwepende rocksongs. Elvis by Aron is meer dan de moeite waard.

Direct Elvis Presley Tribute Aron Borgh huren? Klik hier voor boekingen van Elvis Presley Tribute Aron Borgh

Elvis Presley Tribute Aron Borgh boeken

€1.150,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Elvis Presley Tribute Aron Borgh

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief1 persoonElvis Presley Tribute€1150,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand