Duran boeken

RICHTGAGE: € 350,- tot € 600,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Duran is een 23 jarige Pop/R&B artiest die geboren en getogen is in Almere. Van kleins af aan is hij al gefascineerd door muziek. Tegenwoordig vind hij veel inspiratie in artiesten zoals Trey Songz, Chris Brown, R. Kelly en Lil’ Wayne. Muziek was altijd een grote liefde voor hem en op zijn 17e heeft hij besloten om vol over te gaan in deze passie. Sindsdien zet hij alles op alles om zijn carrière in muziek waar te maken.

Duran boeken

Duran heeft ondanks dat hij nog geen eigen materiaal heeft uitgebracht al een hele grote aanhang op de social media platformen. Dit komt voornamelijk door de combinatie van zijn uiterlijk en zijn stemgeluid. Zijn blonde haren, blauwe ogen, tattoos en hoog fashion gehalte laten menig vrouwenharten sneller kloppen. Duran is een hoge Tenor en de R&B invloeden zijn sterk hoorbaar waarop hij zijn vocalen inzet en unieke vibratie en riffs gebruikt.

Boekingen van Duran

Op 23 april 2015 liet Duran voor het eerst van zich horen door het nummer “Misschien wel hè?” van Cho te coveren. Dit werd enorm goed ontvangen. Voor Duran (maar ook voor de fans) smaakte dat naar meer. Sindsdien is hij hard aan de slag gegaan om aan zijn solonummers te werken. In 2015 tekende Duran bij Avalon Music om zijn solo carriere verder te ontwikkelen. Zijn debuut single “Doet er niet toe” is op 30 oktober 2015 verschenen.

Direct Duran huren? Klik hier voor boekingen van Duran

Duran boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duran

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15 minutenexclusief1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand