Duran boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Urban

Wil jij Duran boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Duran. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Duran is een 23 jarige Pop/R&B artiest die geboren en getogen is in Almere. Van kleins af aan is hij al gefascineerd door muziek. Tegenwoordig vind hij veel inspiratie in artiesten zoals Trey Songz, Chris Brown, R. Kelly en Lil’ Wayne. Muziek was altijd een grote liefde voor hem en op zijn 17e heeft hij besloten om vol over te gaan in deze passie. Sindsdien zet hij alles op alles om zijn carrière in muziek waar te maken.

Biografie Duran

Duran heeft ondanks dat hij nog geen eigen materiaal heeft uitgebracht al een hele grote aanhang op de social media platformen. Dit komt voornamelijk door de combinatie van zijn uiterlijk en zijn stemgeluid. Zijn blonde haren, blauwe ogen, tattoos en hoog fashion gehalte laten menig vrouwenharten sneller kloppen. Duran is een hoge Tenor en de R&B invloeden zijn sterk hoorbaar waarop hij zijn vocalen inzet en unieke vibratie en riffs gebruikt.

Boekingen van Duran

Op 23 april 2015 liet Duran voor het eerst van zich horen door het nummer “Misschien wel hè?” van Cho te coveren. Dit werd enorm goed ontvangen. Voor Duran (maar ook voor de fans) smaakte dat naar meer. Sindsdien is hij hard aan de slag gegaan om aan zijn solonummers te werken. In 2015 tekende Duran bij Avalon Music om zijn solo carriere verder te ontwikkelen. Zijn debuut single “Doet er niet toe” is op 30 oktober 2015 verschenen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Duran kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Duran wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Duran wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Duran online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Duran kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Duran boeken

Ben jij benieuwd hoe je Duran kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Duran boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Duran

Duran inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Duran

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15 minutenexclusief geluid en techniek2 personenUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand