DJ Wolffman boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Eclectic / Moombahton / Latinhouse

Grote vaardigheden en sympathiek; Wolffman is de man die iedereen op elke dansvloer ter wereld kan entertainen. Zijn moderne beats, met veel gevoel voor party en entertainment, verpakt hij in een DJ set waar iedereen blij van wordt. Hij is een performer die de skills heeft heeft om Deep House, Tech House of zelfs EDM door elkaar te mixen in 1 set, maar op een eclectisch evenement hij is hij ook de meester van de Moombahton, Dancehall, Urban, Afro & Latinhouse beats.

DJ Wolffman boeken

Daarnaast is Wolffman is één van de betere liedjesschrijvers / producenten van Nederland. Op zijn CV vindt je hitproducties en samenwerkingen met artiesten zoals: Snoop Dogg, Rockwellers, Kevin Lyttle, Fat Man Scoop, Pitbull, Ross & Iba, Replay, Linda Wagenmakers (Eurovision Song Contest 2000), Gordon, Georgina Verbaan, Shockman, Freddy Moreira en vele anderen. Dus is Wolffman ook bekend als producerer van verschillende genres muziek op topniveau!

Boekingen van DJ Wolffman

Wolffman begon als een jonge pianist in verschillende jazz- en funkbands. In 1991 begon hij thuis met het produceren van dance muziek. Hij was de man achter de schermen van talloze club hits, o.a. van DJ Gizmo en The Dark Raver voor beroemde labels zoals 'Huis Records' en 'Combined Forces'. Hij bereikte zijn 1e radiohit genaamd 'Wassenaar' (die hij produceerde voor Ross & Iba in een hip hop/reggae stijl anno 1996) en haalde daarmee zelfs de nummer 1 positie in Nederland. Nu heeft Wolffman ongeveer 200 Top 100 noteringen en een aantal Top 10 hits voor bekende Nederlandse en internationale artiesten op zijn naam staan. In 2006 maakte hij een dance-remake van het nummer 'Rock With You”(oorspronkelijk uitgevoerd door Michael Jackson) en uitgevoerd door Wolffman onder de naam 'Rockwellers vs Mike'. Dit was een grote zomer hit in verschillende landen en was tevens de trigger voor Wolffman om te beginnen met DJ-en over de hele wereld.

Direct DJ Wolffman huren? Klik hier voor boekingen van DJ Wolffman

DJ Wolffman boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Wolffman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonEclectic / Moombahton / LatinhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand