DJ Wolffman boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Eclectic / Moombahton / Latinhouse

Wil jij DJ Wolffman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Wolffman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Grote vaardigheden en sympathiek. Wolffman is de man die iedereen op elke dansvloer ter wereld kan entertainen. Zijn moderne beats, met veel gevoel voor party en entertainment, verpakt hij in een DJ set waar iedereen blij van wordt. Hij is een performer die de skills heeft heeft om Deep House, Tech House of zelfs EDM door elkaar te mixen in 1 set. Maar op een eclectisch evenement hij is hij ook de meester van de Moombahton, Dancehall, Urban, Afro & Latinhouse beats.

Biografie DJ Wolffman

Daarnaast is Wolffman is één van de betere liedjesschrijvers / producenten van Nederland. Op zijn CV vindt je hitproducties en samenwerkingen met artiesten zoals: Snoop Dogg, Rockwellers, Kevin Lyttle en Fat Man Scoop.  Maar ook van Pitbull, Ross & Iba, Replay, Gordon, Georgina Verbaan, Shockman, Freddy Moreira en vele anderen. Dus is Wolffman ook bekend als producer van verschillende genres muziek op topniveau!

Boekingen van DJ Wolffman

Wolffman begon als een jonge pianist in verschillende jazz- en funkbands. In 1991 begon hij thuis met het produceren van dance muziek. Hij was de man achter de schermen van talloze club hits, o.a. van DJ Gizmo en The Dark Raver. En werkte voor beroemde labels zoals ‘Huis Records’ en ‘Combined Forces’. Hij bereikte zijn 1e radiohit genaamd ‘Wassenaar’. (die hij produceerde voor Ross & Iba in een hip hop/reggae stijl anno 1996) en haalde daarmee zelfs de nummer 1 positie in Nederland.

200 Top 100 noteringen

Nu heeft Wolffman ongeveer 200 Top 100 noteringen en een aantal Top 10 hits voor bekende Nederlandse en internationale artiesten op zijn naam staan. In 2006 maakte hij een dance-remake van het nummer ‘Rock With You”(oorspronkelijk uitgevoerd door Michael Jackson) en uitgevoerd door Wolffman onder de naam ‘Rockwellers vs Mike’. Dit was een grote zomer hit in verschillende landen en was tevens de trigger voor Wolffman om te beginnen met DJ-en over de hele wereld.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Wolffman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Wolffman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Wolffman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Wolffman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Wolffman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Wolffman boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Wolffman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Wolffman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Wolffman

DJ Wolffman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Wolffman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonEclectic / Moombahton / LatinhouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand