DJ Tonny boeken

Maakt van jouw feest een topfeest!
€495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €495,-
 • Duur
  max 5 uur aaneengesloten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Allround Feest DJ
 • Genre
  Allround / Party

Wil jij DJ Tonny boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Tonny. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie DJ Tonny

DJ Tonny, een Brabander in hart en nieren, al zie je dat misschien niet meteen. Deze DJ heeft zijn roots inderdaad in Suriname liggen, hierdoor weet hij goed met de heupen te bewegen. Al is zijn taak duidelijk, dat is vooral dat het publiek los gaat. En dat lukt hem! Hij is erg enthousiast en weet altijd de boel lekker op te zwepen, met Nederlandse meezingers, hoempapa maar ook lekker schudden met de billen. het nu meezingen of meelallen is, of kei hard beuken, deze gezellige DJ is voor alles in! Met een beetje zelfspot en met veel gezelligheid weet DJ Tonny jouw feest tot een topfeest te maken.

Van alle markten thuis

DJ Tonny is van alle markten thuis, en heeft ook al van alles meegemaakt in zijn muzikale carrière. Zo heeft hij het voorprogramma mogen verzorgen van Suzan & Freek in AFAS Live en stond hij op diverse grote festivals.

Boekingen van DJ Tonny

Ook in het muzikale is DJ Tonny bekend. Zo heeft hij met The Festy Boys een plaat ‘Doe Mij Maar Light‘ opgenomen. Ook solo heeft hij liedjes gemaakt als ‘One More Try‘ en ‘Ole Ole‘.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Tonny kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Tonny wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Tonny wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Tonny online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Tonny kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Tonny boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Tonny kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Tonny boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Tonny

DJ Tonny inhuren

€495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Tonny

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Allround Feest DJmax 5 uur aaneengeslotenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround / Party€495,-

Vergelijkbare artiesten

€695,-
€795,-
€595,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand