DJ Mai-Lan boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Bekende VIP DJ
 • Genre
  Dance / House

Wil jij DJ Mai-Lan boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Mai-Lan. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinds haar aantreden als Playmate werd Mai-Lan al snel een grote ster in de wereld van Playboy. Ook Hugh Hefner was onder de indruk en nodigde haar uit op The Mansion om, samen met hem, aan een wereldwijde fotoshoot te werken.

Biografie DJ Mai-Lan

In de jaren daarna was Mai-Lan het gezicht van talloze Europese Playboy en Playmate feesten, waar ze sinds 2011 steeds vaker achter de draaitafels te vinden was. Sinds het voorjaar van 2012 draait Playmate Mai-Lan met haar vaste MC met groot succes op diverse feesten in Nederland en op Ibiza.

Boekingen van DJ Mai-Lan

Onlangs stond DJ Mai-Lan nog op Dance Valley en later dit jaar zal zij achter de draaitafels verschijnen bij het beruchte Wasteland feest.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Mai-Lan kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Mai-Lan wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Mai-Lan wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Mai-Lan online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Mai-Lan kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Mai-Lan boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Mai-Lan kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Mai-Lan boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Mai-Lan

DJ Mai-Lan inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Mai-Lan

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Bekende VIP DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonDance / House€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand