DJ John Silvester boeken

Prijs is exclusief (eventuele) reiskosten
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ John Silvester boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ John Silvester. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Op de peuterspeelzaal haalde hij al verlegen kinderen naar het midden in de kring om te dansen op muziek!

Biografie DJ John Silvester

John Silvester van Schoonhoven is een geboren entertainer. Op de basisschool stond hij al in komische hoofdrollen op het podium en vanaf zijn 12e op diverse professionele podia, na een vuurdoop bij een grootse musical in Apeldoorns Orpheus en als zanger vanaf zijn 16e actief in diverse bands en musicals. Onder andere als leadzanger van de meest verrassende band van het Oeral festival in 1991, diverse grote popfestivals in Europa, en diverse theaters, zalen en kroegen. Overal stond John met zijn band en later als DJ-zanger.

Zingende DJ boeken

In 2012 werd het zingen steeds moeizamer en bleek dat 2 operaties aan zijn bijholten niet zouden helpen. Hij stopt acuut met de muziek, maar het blijft kriebelen. Geprikkeld door incidentele inval beurten als DJ en geluidsman voor Dennis Versluis uit Zevenaar pakt hij in 2021 de draad weer op en is inmiddels weer wekelijks te boeken voor feesten en partijen.

Boekingen van DJ John Silvester

Of het nu de huidige Top40 of André Hazes is, Neil Diamond, ABBA, Queen, Snollebollekes, Carnaval, Skihut of gezellige kroegen meezingers, na bijna 4 decennia muziek maken kent hij alle genres, voor elk feest. Daarnaast is John Silvester een perfecte host voor een zakelijke partij, presentator voor een artiesten avond en weet hij feesten en partijen naar een succes te leiden. Geen idee wat uw gasten willen horen? Jong of oud, geen probleem! John maakt het voor iedereen een feest om nooit te vergeten.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ John Silvester kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ John Silvester wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ John Silvester wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ John Silvester online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ John Silvester kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ John Silvester boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ John Silvester kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ John Silvester boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ John Silvester

DJ John Silvester inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ John Silvester

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ5 uurinclusief tot 200 personen1 persoonAllround€895,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand