DJ John Silvester boeken

€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  5 uur
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zingende DJ
 • Genre
  Allround

Wil jij DJ John Silvester boeken voor jouw feest of evenement? Op de peuterspeelzaal haalde hij al verlegen kinderen naar het midden in de kring om te dansen op muziek!

DJ John Silvester boeken

John Silvester van Schoonhoven is een geboren entertainer. Op de basisschool stond hij al in komische hoofdrollen op het podium en vanaf zijn 12e op diverse professionele podia, na een vuurdoop bij een grootse musical in Apeldoorns Orpheus en als zanger vanaf zijn 16e actief in diverse bands en musicals. Onder andere als leadzanger van de meest verrassende band van het Oeral festival in 1991, diverse grote popfestivals in Europa, en diverse theaters, zalen en kroegen. Overal stond John met zijn band en later als DJ-zanger.

Zingende DJ boeken

In 2012 werd het zingen steeds moeizamer en bleek dat 2 operaties aan zijn bijholten niet zouden helpen. Hij stopt acuut met de muziek, maar het blijft kriebelen. Geprikkeld door incidentele inval beurten als DJ en geluidsman voor Dennis Versluis uit Zevenaar pakt hij in 2021 de draad weer op en is inmiddels weer wekelijks te boeken voor feesten en partijen.

Boekingen van DJ John Silvester

Of het nu de huidige Top40 of André Hazes is, Neil Diamond, ABBA, Queen, Snollebollekes, Carnaval, Skihut of gezellige kroegen meezingers, na bijna 4 decennia muziek maken kent hij alle genres, voor elk feest. Daarnaast is John Silvester een perfecte host voor een zakelijke partij, presentator voor een artiesten avond en weet hij feesten en partijen naar een succes te leiden. Geen idee wat uw gasten willen horen? Jong of oud, geen probleem! John maakt het voor iedereen een feest om nooit te vergeten.

Direct DJ John Silvester boeken? Klik hier voor boekingen van DJ John Silvester

DJ John Silvester boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ John Silvester

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zingende DJ5 uurinclusief tot 200 personen1 persoonAllround€695,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand