DJ Brooklyn boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  R&B, Moombahton, Eclectic

De 25-jarige Merijn Murk is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island. In deze serie ondergaan 4 koppels 14 dagen lang een relatietest, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie wordt uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

DJ Brooklyn boeken

In de weekenden is Merijn graag achter de draaitafels te vinden onder zijn alias Brooklyn. Vijf jaar geleden is hij begonnen met draaien op een aantal kleine feestjes, maar ondertussen draait hij de beste eclectische platen op verschillende grote feesten. Tot nu toe hebben vele clubs hem al mogen verwelkomen, waaronder Beachclub Bloemendaal, Jimmy Woo, Club Abe, Club Vie en The VIP Room.

Boekingen van DJ Brooklyn

Brooklyn is tevens lekker druk bezig in de studio. In samenwerking met het bekende DJ duo Team Rush Hour heeft hij een remix gemaakt van de mega hit 'Shape Of You' van Ed Sheeran. De populaire DJ heeft 127.000 volgers op Instagram en dit aantal stijgt nog iedere dag. Hij heeft een drukke agenda met al zeker 20 boekingen voor de komende maand.

Direct DJ Brooklyn huren? Klik hier voor boekingen van DJ Brooklyn

DJ Brooklyn boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Brooklyn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonR&B, Moombahton, Eclectic€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.250,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand