DJ Brooklyn boeken

€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  R&B, Moombahton, Eclectic

Wil jij DJ Brooklyn boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van DJ Brooklyn. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De 25-jarige Merijn Murk is bekend van zijn televisiedebuut in Temptation Island. In deze serie ondergaan 4 koppels 14 dagen lang een relatietest, dit alles natuurlijk met een hoop sensatie. De goed bekeken serie wordt uitgezonden op de Nederlandse en Belgische televisie.

Biografie DJ Brooklyn

In de weekenden is Merijn graag achter de draaitafels te vinden onder zijn alias Brooklyn. Vijf jaar geleden is hij begonnen met draaien op een aantal kleine feestjes, maar ondertussen draait hij de beste eclectische platen op verschillende grote feesten. Tot nu toe hebben vele clubs hem al mogen verwelkomen, waaronder Beachclub Bloemendaal, Jimmy Woo, Club Abe, Club Vie en The VIP Room.

Boekingen van DJ Brooklyn

Brooklyn is tevens lekker druk bezig in de studio. In samenwerking met het bekende DJ duo Team Rush Hour heeft hij een remix gemaakt van de mega hit ‘Shape Of You’ van Ed Sheeran. De populaire DJ heeft 127.000 volgers op Instagram en dit aantal stijgt nog iedere dag. Hij heeft een drukke agenda met al zeker 20 boekingen voor de komende maand.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig DJ Brooklyn kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je DJ Brooklyn wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van DJ Brooklyn wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij DJ Brooklyn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van DJ Brooklyn kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

DJ Brooklyn boeken

Ben jij benieuwd hoe je DJ Brooklyn kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct DJ Brooklyn boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van DJ Brooklyn

DJ Brooklyn inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van DJ Brooklyn

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonR&B, Moombahton, Eclectic€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-
€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand