Crazy Jack boeken

Motto: Fxck Genres!
€795,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €795,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  Allround

Wil jij Crazy Jack boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Crazy Jack. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Crazy Jack, de gekke all-round DJ act die bekend staat om het op zijn kop zetten van iedere venue waar hij optreedt. Met een motto van “Fxck Genres!” weet hij moeiteloos te schakelen tussen verschillende muziekstijlen, variërend van Urban naar Latin tot House, en zelfs keiharde klappers worden naadloos in een gek jasje aan elkaar gemixt.

Biografie Crazy Jack

Met 10 jaar ervaring heeft Crazy Jack een indrukwekkende reputatie opgebouwd. Zijn unieke stijl en energieke optredens hebben hem niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland bekendheid gebracht. Zo stond hij op talloze festivals en heeft menig tent op zijn kop gezet met zijn onvergetelijke sets. Crazy Jack is niet alleen een DJ, maar ook een entertainer pur sang. Zijn charisma en interactie met het publiek zorgen ervoor dat zijn optredens altijd een feest zijn. Hij weet absoluut hoe hij de menigte moet bespelen en iedereen aan het dansen krijgt. Zijn passie voor muziek is voelbaar en zijn enthousiasme werkt aanstekelijk.

Allround feest DJ boeken

Met zijn brede muziekkennis en uitgebreide collectie aan platen weet Crazy Jack altijd de juiste snaar te raken. Hij is niet bang om buiten de lijntjes te kleuren en verrast zijn publiek keer op keer met onverwachte mixen en mash-ups. Zijn unieke sound en creatieve benadering maken hem geliefd bij zowel feestgangers als collega-DJ’s. Crazy Jack is een ware pionier  en blijft zichzelf constant vernieuwen. Hij is altijd op zoek naar nieuwe muzikale invloeden en experimenteert graag met verschillende stijlen. Zijn gedrevenheid en toewijding hebben hem gebracht waar hij nu is, zijn fans kunnen niet wachten om te zien wat hij in de toekomst nog meer in petto heeft.

Boekingen van Crazy Jack

Met zijn indrukwekkende track record en zijn ongeëvenaarde energie is Crazy Jack een DJ act die je niet wilt missen. Of het nu gaat om een intieme clubavond of een grootschalig festival, hij weet altijd de juiste sfeer te creëren en het publiek te laten genieten van een onvergetelijke ervaring. Bereid je voor op een wilde rit met Crazy Jack achter de draaitafels!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Crazy Jack kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Crazy Jack wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Crazy Jack wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Crazy Jack online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Crazy Jack kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Crazy Jack boeken

Ben jij benieuwd hoe je Crazy Jack kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Crazy Jack boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Crazy Jack

Crazy Jack inhuren

€795,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Crazy Jack

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonAllround€795,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€550,-
€550,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand