De Zandtekenaar boeken

Basis richtprijs: € 1.000,- tot € 1.250,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  Zandtekenen

Wil jij De Zandtekenaar boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Zandtekenaar. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie De Zandtekenaar

Laat uw evenement sprankelen met de betoverende zandkunst van De Zandtekenaar.Bent u op zoek naar iets bijzonders, iets persoonlijks en unieks, dat indruk zal maken op uw gasten? Zoek dan niet verder! Zandtoveren is de perfecte toevoeging voor uw congres, speech, vergadering, personeelsbijeenkomst, jubileum of concert. Met behulp van zand en muziek creëert de zandtovenaar een fascinerend beeldverhaal dat aansluit bij het thema van uw bijeenkomst. Elk optreden is uniek en wordt begeleid door speciaal gecomponeerde muziek, waardoor het geheel een onvergetelijke show wordt.

Breng magie in je evenement

En wat dacht u van live muziek erbij? Een betoverende samenkomst van zandkunst en melodieën komt tot leven wanneer theatermaker Henrike van Engelenburg, als meesterlijke zandtovenaar, en Mariel van den Bos, de virtuoze eerste fluitiste van het Metropoolorkest, samenkomen. Breng magie in uw evenement door dit getalenteerde duo in te huren en te genieten van een unieke en meeslepende ervaring. Laat Henrike’s creaties tot leven komen terwijl Mariel uw ziel beroert met haar betoverende fluitspel. Ontdek de kunst van zandtoveren en laat uw publiek verwonderen.

Boekingen van De Zandtovenaar

Stel u eens voor: terwijl u uw speech doet illustreert de zandtovenaar met zandtekeningen uw verhaal, uw woorden worden tot leven gebracht door prachtige beelden. Of wat dacht u van een levensverhaal, verteld in zand, dat belangrijke momenten uit iemands leven op een bijzondere en ontroerende manier weergeeft? Maar dat is niet alles! Zandkunst biedt ook de mogelijkheid om live kunstwerken te maken, ter plekke tijdens uw evenement. Stel u voor hoe uw gasten versteld zullen staan wanneer ze het kunstwerk mee naar huis mogen nemen of, afhankelijk van de opdracht, later thuis ontvangen als mooie herinneren aan uw bijeenkomst.

Informatieve films of animaties

Wilt u de boodschap van uw organisatie op een originele en indrukwekkende manier overbrengen? De Zandtovenaar Henrike van Engelenburg maakt ook informatieve films of animaties, waarbij uw verhaal visueel tot leven komt. Met behulp van meerdere camera’s, een storyboard, tekeningen en muziek, wordt uw boodschap op een meeslepende manier gecommuniceerd. Voeg een vleugje magie toe aan uw evenement en huur een zandtovenaar in of een zandtovenares! Uw gasten zullen gegarandeerd onder de indruk zijn van de prachtige zandkunst en de unieke ervaring die het met zich meebrengt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe zandkunst uw evenement naar een hoger niveau kan tillen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Zandtekenaar kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Zandtekenaar wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Zandtekenaar wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Zandtekenaar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Zandtekenaar kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Zandtekenaar boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Zandtekenaar kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Zandtekenaar boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Zandtekenaar

De Zandtekenaar inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Zandtekenaar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactin overlegexclusief1 persoonZandtekenenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand