De Zandtekenaar boeken

RICHTGAGE: VANAF CIRCA € 1.000,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  Zandtekenen

Een zandtekenshow is uniek, eenmalig en voor die ene speciale gelegenheid. Maar…. hoe werkt dat eigenlijk? Welkom in de in de fascinerende wereld van de Zandtekenaars. Ze strooien, vegen en schuiven met hand en zand op een imposante verlichte glasplaat (Hennie Handsome Design). Zo creëren de Zandtovenaars levensechte zandschilderijen en maken daar theatrale verhalen mee. Het is een toegankelijke kunstvorm met enorm veel zeggingskracht. Door middel van projectie op een scherm of TV zijn de verhalen en portretten levensgroot zichtbaar. De Zandtekenaar laat op magische wijze allerlei tekeningen in zand verschijnen.

De Zandtekenaar boeken

Gaandeweg ontstaat er een reis, een verhaal, een grap of een gedicht in zand. Alles verandert en vernieuwt waar je bij staat. Een visueel spektakel voor jong en oud.

Boekingen van De Zandtekenaar

De zandtekenaar geeft met haar tekeningen congressen, evenementen en festivals een verrassende tint op maat. Het zandtekenen is een techniek waarbij op een verlichte glasplaat met zand wordt getekend. Door middel van projectie is deze bijzondere kunstvorm live te zien. Haar optreden wordt omlijst met muziek.

Direct De Zandtekenaar boeken ? Klik hier voor boekingen van De Zandtekenaar

De Zandtekenaar boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Zandtekenaar

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsactin overlegexclusief1 persoonZandtekenenOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand