De Wannebiezz boeken

Diverse boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€1.895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1895,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act (zonder vleugel)
 • Genre
  Carnaval / Feest

Wil jij De Wannebiezz boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Wannebiezz. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Wannebiezz is misschien wel dé feelgoodband van Nederland. Gezellig, positief, driestemmig, interactief en erg grappig: daarmee kun je dit muzikale trio wel omschrijven. Ze vielen destijds bij Holland’s Got Talent in de smaak met hun humorvolle optreden. Gordon bestempelde het vrolijke trio als “Te gek in hun genre” en ook Patricia Paay wilde graag meer van ze zien.

Biografie De Wannebiezz

De Wannebiezz zijn na hun hits Goeiemorge Zonneschijn, Kermis in de Stad en Ech Wel niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Met veel plezier reizen deze doorgewinterde zangers door het land om van elk feestje een FEEST te maken. Of dit nu een privéfeest in de achtertuin is of een festival, bedrijfsevenement of personeelsfeest.

Feestartiest boeken

In 2023 stonden zij met hun spectaculaire concert in Ahoy en in het komend seizoen lonken de Nederlandse theaters. Kortom, de Wannebiezz spelen waar ze geboekt worden omdat muziek maken en entertainen nu eenmaal in hun bloed zit.

Boekingen van De Wannebiez

Hun jarenlange vriendschap, Hollandse gezelligheid, Rotterdamse bravoure en humor zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij “niks mot en (bijna) alles mag”. Een optreden van de Wannebiezz is vooral een feestje mét het publiek en daardoor elke keer weer anders. Naast hun eigen repertoire brengen de Wannebiezz een unieke mix van hits en bijna-hits uit de afgelopen veertig jaar. Van sappige smartlap tot stevige rock ‘n’ roll en alles wat daar tussenin zit. Met een repertoire van zo’n 150 titels kunnen ze altijd maatwerk leveren. Met z’n drieën of – als het groter kan en mag – als zevenkoppige live band! Niet voor niets is hun motto: Wij maken van elk feestje een FEEST. Ech wel! De Wannebiezz zijn in diverse varianten te boeken voor interactieve optredens op privéfeesten, bedrijfsevenementen, festivals en artiestenavonden.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Wannebiezz kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Wannebiezz wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Wannebiezz wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Wannebiezz online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Wannebiezz kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Wannebiezz boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Wannebiezz kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Wannebiezz boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Wannebiezz

De Wannebiezz inhuren

€1.895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Wannebiezz

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act (zonder vleugel)1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenCarnaval / Feest€1895,-
Tape-act (met vleugel)1 x 45 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€1975,-
Tape-act (met vleugel)1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€2225,-
Tape-act (Dubbelop)2 x 30 minuten in 1,.5 uurexclusief , betreft inprikgage3 personenFeest€2750,-
Tape-act (Dubbelop)2 x 60 minuten in 2,5 uurexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€3250,-
Tape-act3 x 40 minuten in 3 uurexclusief, betreft inprikgage3 personenFeest€3250,-
Bandshow1 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage7 personenFeest€4500,-
Bandshow2 x 60 minuten in 2,5 uurexclusief, betreft inprikgage7 personenFeest€5250,-

Vergelijkbare artiesten

€1.995,-
€1.650,-
€1.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand