King of Bingo boeken

Prijs is exclusief (eventuele reiskosten)
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  4 – 4 1/2 uur
 • Geluid
  Inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live Bingo Show
 • Genre
  Feest / Komisch

Wil jij King of Bingo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van King of Bingo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo…. feest, feest & nog eens feest! De bingo wordt gepresenteerd vanuit een hilarisch bingopaleis en de gasten worden door de King of Bingo meegenomen in een unieke ervaring.

Biografie King of Bingo

Geen oubollig gedraai en gekras, maar het spel wordt door de King of Bingo een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. De King of Bingo is adrem, heeft een geweldige woordenschat, een flinke dosis humor en een heel “klein beetje” ADHD. Waar hij ook komt, overal waar hij komt is het feest! Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek. Te winnen vallen er fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

Het dak eraf!

Want de King of Bingo zingt ook … en niet onverdienstelijk! Moet het dak er nog even af met heerlijke meezingers, laat de King of Bingo zijn onvergetelijke evergreens en smartlappen zingen. De polonaise zal weldra beginnen. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee als het toelaat en net zo makkelijk zorgt hij voor een kleiner gezelschap met enkel z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen…. van het lachen! Op zich al een hele goede reden om King of Bingo te boeken.

Boekingen van King of Bingo

De King of Bingo is avondvullend (vier tot maximaal vierenhalf uur) te boeken en neemt zijn eigen Bingopaleis mee. Voor kleine groepen is een kleine geluid set tot maximaal 100 personen inclusief. Voor grotere gezelschappen is deze act op inprikbasis. Naast zijn eigen prijzen zijn grote prijzen voor bv. een volle kaart ook mogelijk. Deze dienen dan wel door de opdrachtgever ter beschikking te worden gesteld. Voorwaarde bij deze show is dat het publiek wel zit, aan bv. een biertafel, bij staand publiek staantafels. Deze act is niet geschikt voor staand publiek zonder tafels in  bv. een discotheek of in een feesttent!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig King of Bingo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je King of Bingo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van King of Bingo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij King of Bingo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van King of Bingo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

King of Bingo boeken

Ben jij benieuwd hoe je King of Bingo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct King of Bingo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van King of Bingo

King of Bingo inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van King of Bingo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Bingo Show4 – 4 1/2 uurInclusief tot 100 personen1 persoonFeest / Komisch€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€895,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand