King of Bingo boeken

Prijs is exclusief (eventuele reiskosten)
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  4 – 4 1/2 uur
 • Geluid
  Inclusief tot 100 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Live Bingo Show
 • Genre
  Feest / Komisch

King of Bingo boeken?Eén van de oudste spelletjes in de wereld wordt door The King of Bingo…. feest, feest & nog eens feest! De bingo wordt gepresenteerd vanuit een hilarisch bingopaleis en de gasten worden door de King of Bingo meegenomen in een unieke ervaring.

King of Bingo boeken

Geen oubollig gedraai en gekras, maar het spel wordt door de King of Bingo een supersnelle aaneenschakeling van emotie, humor, interactie en entertainment. De King of Bingo is adrem, heeft een geweldige woordenschat, een flinke dosis humor en een heel “klein beetje” ADHD. Waar hij ook komt, overal waar hij komt is het feest! Snel, scherp, alert en gul zorgt hij steevast voor een snelle klik met zijn publiek. Te winnen vallen er fantastische prijzen (die je eigenlijk niet wil winnen), ongeëvenaarde grappen en onverwachte muzikaliteit.

Het dak eraf!

Want de King of Bingo zingt ook … en niet onverdienstelijk! Moet het dak er nog even af met heerlijke meezingers, laat de King of Bingo zijn onvergetelijke evergreens en smartlappen zingen. De polonaise zal weldra beginnen. Moeiteloos neemt hij een complete zaal mee als het toelaat en net zo makkelijk zorgt hij voor een kleiner gezelschap met enkel z’n bingopaleis voor een intieme sfeer, persoonlijk contact en tranen…. van het lachen! Op zich al een hele goede reden om King of Bingo te boeken.

Boekingen van King of Bingo

De King of Bingo is avondvullend (vier tot maximaal vierenhalf uur) te boeken en neemt zijn eigen Bingopaleis mee. Voor kleine groepen is een kleine geluid set tot maximaal 100 personen inclusief. Voor grotere gezelschappen is deze act op inprikbasis. Naast zijn eigen prijzen zijn grote prijzen voor bv. een volle kaart ook mogelijk. Deze dienen dan wel door de opdrachtgever ter beschikking te worden gesteld. Voorwaarde bij deze show is dat het publiek wel zit, aan bv. een biertafel, bij staand publiek staantafels. Deze act is niet geschikt voor staand publiek zonder tafels in  bv. een discotheek of in een feesttent!

Direct King of Bingo boeken? Klik hier voor boekingen van King of Bingo

King of Bingo boeken

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van King of Bingo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live Bingo Show4 – 4 1/2 uurInclusief tot 100 personen1 persoonFeest / Komisch€1095,-

Vergelijkbare artiesten

€995,-
€1.195,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand