Dance Nation boeken

€1.775,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1775,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Dance

Dance Nation is een muziekproject dat in 2001 door Rob Jansen (bekend als DJ Rob) en Brad Grobler is opgericht. Voor hun eerste nummer Sunshine worden de broers Leon en Marco gevraagd als de nieuwe gezichten van Dance Nation. Het nummer wordt in 2001 populair op Ibiza. Een paar maanden later slaat het ook aan in andere Europese landen.

Dance Nation boeken

Voor hun tweede single Dance! wordt de hulp ingeroepen van de zangeres Kim V, de zanger Sean en de dansers Deniz en Metin. Ook dit nummer scoort goed. Words en You Take Me Away worden de opvolgers. Onder tussen hebben de producers onder de naam Bradski & Jenski ook al een aantal platen uitgebracht. In de zomer van 2003 scoren ze in Duitsland een hit met het nummer My First Love. Dit is een samenwerkingsverband met Lovestern Galagtika Project.

Boekingen van Dance Nation

In 2004 brengen Rob en Grad de single I'm Gonna Get You onder de naam Double Nation uit. Het nummer komt oorspronkelijk van Bizarre Inc.

Direct Dance Nation huren? Klik hier voor boekingen van Dance Nation

Dance Nation boeken

€1.775,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Dance Nation

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen2 personenDance€1775,-

Vergelijkbare artiesten

€1.975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand