Damazoee boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape / Schlager-act
 • Genre
  Schlager

Wil jij Damazoee boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Damazoee. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Dit vrolijke trio, bestaande uit die lusstige Anja, die fröhliche Judith und Sànger Robby, en zij gaan helemaal uit hun bol als zij Deutsche Schlagers de zaal in kunnen laten knallen!!!

Biografie Damazoee

Met z’n drieën zijn ze begonnen als zangfront bij de Mühltaler Musikanten , en vanaf 2004 zijn ze in elke feesttent te vinden met onvervalste Deutsche Schlagers. Ondertussen hebben ze een breed repertoire opgebouwd van schlagers uit de jaren 70 tot de Duitse partyhits van nu.

Boekingen van Damazoee

Met hits als Einen Stern, An der Nordseekùste, Die Hànden zum Himmel, Dus hast mich 1000 mahl belogen begeven zij zich gemakkelijk in en rond het podium. Wilt u ze live zien? Ruf dann mahl an!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Damazoee kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Damazoee wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Damazoee wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Damazoee online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Damazoee kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Damazoee boeken

Ben jij benieuwd hoe je Damazoee kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Damazoee boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Damazoee

Damazoee inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Damazoee

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape / Schlager-act1 x 30 minutenexclusief3 personenSchlagerOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand