Corina Sommer boeken

Vanaf-gage voor 1 x 30 minuten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30-45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager

Corina Sommer is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen met zeer prominente Duitstalige schlagerzangers en -zangeressen heeft mogen optreden (o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange).

Corina Sommer boeken

Het repertoire van Corina bestaat uit de bekende Duitse Schlager hits van Andrea Berg, Helene Fischer, Beatrice Egli, Anna-Maria Zimmermann, Antonia aus Tirol etc. uit de 70er jaren tot heden.

Corina Sommer huren

De tour Schlageralarm, een avond- of middagvullend programma, toert al jarenlang elke week rond door de regio Nordrhein-Westfalen, van kroeg tot schutterijen en op het zomerfeest van carnavalsverenigingen: overal zijn zij gewilde gasten. Aan de tour doen minimaal 4 Schlagerzangers mee, Corina Sommer and Friends , die samen o.a. schlagers van Helene Fischer, Andrea berg, Udo Jurgens, etc. zingen met de échte Duitse sound . “Soms ontstaan er spontaan nieuwe duetten en als het gezellig is plakken zij er speciaal voor het publiek graag nog een uur aan”, vertelt manager Stefan Sommer.

Boekingen van Corina Sommer

Ook is Corina Sommer te boeken in combinatie met de band ‘De Lederhosen Rebellen’. Een zeer ervaren band, die samen met Corina garant staat voor een perfect bierfest of Oktoberfestavond. Wil je voor een meer betaalbare oplossing gaan? Ook is Corina in combinatie met het zeer ervaren Oktoberfest-duo ‘Alpensterne’ te boeken.

Corina Sommer inhuren

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciaal solo-programma voor Oktoberfeesten en bierfeesten in het leven geroepen met de naam ‘Lederhosenpower’, waarin de “beste Powerhits der Volks und Schlagermusik” voorbij komen.

BOEKINGSMOGELIJKHEDENCorina Sommer is solo te boeken of met de tour ‘Schlageralarm’, ‘Corina Sommer en de Lederhosen Rebellen/Alpensterne’ of met de speciale Oktoberfest-tour ‘Lederhosenpower’.

Direct Corina Sommer huren? Klik hier voor boekingen van Corina Sommer

Corina Sommer boeken

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Corina Sommer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-45 minutenexclusief1 persoonDuits / Schlager€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand