Corina Sommer boeken

Vanaf-gage voor 1 x 30 minuten
€695,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €695,-
 • Duur
  1 x 30-45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager

Wil jij Corina Sommer boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Corina Sommer. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Corina Sommer is een zeer geliefde zangeres die in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland op grote evenementen optreedt. Dit, samen met zeer prominente Duitstalige schlagerzangers en -zangeressen. Zoals o.a. Hein Simons, Cris Roberts, Ben Luca, Norman Lange).

Biografie Corina Sommer

Het repertoire van Corina bestaat uit de bekende Duitse Schlager hits. Van Andrea Berg, Helene Fischer, Beatrice Egli, Anna-Maria Zimmermann, Antonia aus Tirol etc. uit de 70er jaren tot heden.

Jarenlang touren

De tour Schlageralarm, een avond- of middagvullend programma, toert al jarenlang elke week rond door de regio Nordrhein-Westfalen, van kroeg tot schutterijen en op het zomerfeest van carnavalsverenigingen: overal zijn zij gewilde gasten. Aan de tour doen minimaal 4 Schlagerzangers mee, Corina Sommer and Friends , die samen o.a. schlagers van Helene Fischer, Andrea berg, Udo Jurgens, etc. zingen met de échte Duitse sound . “Soms ontstaan er spontaan nieuwe duetten en als het gezellig is plakken zij er speciaal voor het publiek graag nog een uur aan”, vertelt manager Stefan Sommer.

Boekingen van Corina Sommer

Ook is Corina Sommer te boeken in combinatie met de band ‘De Lederhosen Rebellen’. Een zeer ervaren band, die samen met Corina garant staat voor een perfect bierfest of Oktoberfestavond. Wil je voor een meer betaalbare oplossing gaan? Ook is Corina in combinatie met het zeer ervaren Oktoberfest-duo ‘Alpensterne’ te boeken.

Corina Sommer inhuren

Als klap op de vuurpijl is er ook nog een speciaal solo-programma voor Oktoberfeesten en bierfeesten in het leven geroepen met de naam ‘Lederhosenpower’, waarin de “beste Powerhits der Volks und Schlagermusik” voorbij komen.

BOEKINGSMOGELIJKHEDEN

Corina Sommer is solo te boeken of met de tour ‘Schlageralarm’, ‘Corina Sommer en de Lederhosen Rebellen/Alpensterne’ of met de speciale Oktoberfest-tour ‘Lederhosenpower’.

 

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Corina Sommer kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Corina Sommer wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Corina Sommer wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Corina Sommer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Corina Sommer kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Corina Sommer boeken

Ben jij benieuwd hoe je Corina Sommer kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Corina Sommer boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Corina Sommer

Corina Sommer inhuren

€695,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Corina Sommer

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30-45 minutenexclusief1 persoonDuits / Schlager€695,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand