Clown Jopie boeken

2 x 45 minuten: € 1.295,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  interactieve kindershow

Wil jij Clown Jopie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Clown Jopie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Clown Jopie is dé clown met het groene haar. Hij is de kiwi onder de clowns. Alles wat een kind van een clown verwacht is Jopie. Hij verspreekt zich hartstikke grappig. Hij feest en hij beest met de kinderen.

Biografie Clown Jopie

Je kan klappen, stampen, juichen en zingen met Clown Jopie. En steeds weer kan je ontzettend met hem lachen. Jopie laat niet alleen de kids maar ook mama, papa, oma, opa, iedereen echt pret beleven. Binnen de kortste keren verlies je de tijd uit het oog en word je gegrepen door Jopie.

Boekingen van Clown Jopie

Jopie wordt je echte vriendje, lol beleef je met een echte kameraad!!!De aanstekelijke, trendy en carnavaleske liedjes zijn de muzikale schakels die de zaal veranderen in één grote deinende pretgolf. Vertederend, meeslepend, feesten, beesten en vooral plezier en lachen dat is:Clown Jopie. Deze show is inclusief groot licht, groot decor en reiskosten door heel Nederland.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Clown Jopie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Clown Jopie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Clown Jopie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Clown Jopie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Clown Jopie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Clown Jopie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Clown Jopie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Clown Jopie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Clown Jopie

Clown Jopie inhuren

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Clown Jopie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 500 personen1 persooninteractieve kindershow€995,-

Vergelijkbare artiesten

€1.195,-
€745,-
€975,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand