Christian Farla boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden
€5.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5500,-
 • Duur
  1 x 20 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Illusiionist / Goochelaar
 • Genre
  Magic / Illusie

Wil jij Christian Farla boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Christian Farla. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

In 1992 leerde Farla zijn latere echtgenote Bianca van den Ende kennen, die toen als danseres in dezelfde show optrad. Van den Ende werd Farla’s vaste assistente. In 1993 werden ze Nederlands kampioen. Na diverse optredens volgde in 1996 het eerste grote contract bij het toenmalige Joop van den Ende Evenementen en traden ze regelmatig op in de studio’s te Aalsmeer. Ook in 1999 en 2001 behaalden ze de eerste prijs op het Nederlands Kampioenschap. Farla ontving ook de Henk Vermeiden Trofee.

Veelvuldig op TV

In 2002 was Farla veelvuldig op televisie te zien. Eerst in Pokémon Flippo Update, waar hij te zien was samen met Sylvie Meis in het onderdeel Flippo Magic. Daarna bood Fox Kids hem zijn eigen televisieprogramma aan: Hocus Pocus. Daarnaast traden ze door heel Nederland op met de Zonnebloemtournee en kregen ze een tweejarig contract voor de Dinnershow in Studio21.

Christian Farla boeken

In 1993 volgde Farla zijn collega Hans Klok op en vertolkte 1806 voorstellingen de rol van Magiër in Wonderlijke Efteling Show. Farla bracht nieuwe illusieacts in de bestaande show, en aangevuld met meer magie en speciale effecten. In 2003 werd de show bekroond met de IAAPA Big E Award 2003 voor de beste attractieparkshow ter wereld.In 2003 en 2004 traden Farla en zijn echtgenote meer dan tweeduizend keer op, vooral veelvuldig in de Dinnershow en de Wonderlijke Efteling Show. Mede door dit aantal werden ze voor 2005 door Siegfried & Roy uitgenodigd voor een serie optredens in Las Vegas.

Vriendschap met David Copperfield

De aanwezige David Copperfield zag Farla’s optreden en noemde het optreden mindblowing. Er ontstond een vriendschap die onder andere resulteerde in het uitwisselen van illusie-acts, zoals de gigantische Drill of Death, met een lengte van negen meter de grootste illusie in Europa, waarin Farla schijnbaar wordt doorboord door een boor uit de mijnbouw. Ook als eerste illusionist laat Farla een echte rode Formule 1 Ferrari verschijnen in zijn theatershows.

Boekingen van Christian Farla

In 2006 brachten de grote Nederlandse theaters Farla’s eerste theatershow, Illusions from Las Vegas. Deze show resulteerde in de Merlin Award. In 2009 nam Farla de magic act over van Hans Klok in de Dinnershow en presenteerde hij de gehele zomer (105 dagen) een doorlopende illusieshow in Walibi World. In Las Vegas ontving hij opnieuw een IAAPA Big E award voor zijn productie in een attractiepark. In 2010 was Farla terug in de Nederlandse theaters met een nieuwe theatertournee, Mystique. Na deze tournee door Nederland vertoonde hij in de zomer een compilatie van de theatershow in Walibi World. De titel van deze show was Christian Farla Live. Speciaal voor de Halloween Fright Nights vervulde Farla in de laatste weekenden van oktober de rol van Dr. Farlastein in de gelijknamige Halloweenshow, samen bedacht/geschreven met John Ruisch en Jeffrey Erens.

Filmdebuut

Farla’s filmdebuut was in 2011 in de Nederlandse jeugdfilm Het Geheim in de rol van illusionist. In datzelfde jaar was hij ook actief in de show “Sieben” in het Duitse Phantasialand in Bruhl. In 2012 speelt Farla de rol van Magische Meester Wapiti in de film Sint & Diego: de magische bron van Myra.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Christian Farla kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Christian Farla wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Christian Farla wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Christian Farla online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Christian Farla kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Christian Farla boeken

Ben jij benieuwd hoe je Christian Farla kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Christian Farla boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Christian Farla

Christian Farla inhuren

€5.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Christian Farla

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Illusiionist / Goochelaar1 x 20 minutenexclusief geluid en techniek3 personenMagic / Illusie€5500,-

Vergelijkbare artiesten

€6.995,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand