Angels Inc boeken

Meerdere boekingsmogelijkheden (scroll naar beneden)
€4.849,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €4849,-
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Magic Show
 • Genre
  Magie / Illusie

Wil jij Angels Inc boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Angels Inc. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Angels Inc heeft wederom een onvergetelijke indruk achtergelaten na hun deelname aan het SBS6-programma “Ranking The Talent”. Niet alleen ontvingen ze lovende reacties, maar ze verzorgden tevens een opmerkelijke show. Nederland was diep onder de indruk van het optreden waarin vijf frisse, sterke en prachtige vrouwen met geweldige chemie, schitterden op het podium!

Biografie Angels Inc

Al meer dan 12 jaar lang betreedt deze groep onder de professionele leiding van de wereldberoemde en meervoudig bekroonde illusioniste Sittah Koene, tevens voormalig partner van Hans Klok, podia in Monaco, Frankrijk, China, Duitsland en Groot-Brittannië. Bij die laatstgenoemde ontvingen ze een staande ovatie tijdens de halve finale van Britain’s Got Talent.

Ranking The Talent

Nu presenteert ze haar meest indrukwekkende product ooit: de heropleving van “Angels Inc.”. Afgelopen maand konden kijkers deze productie live bewonderen in het SBS6-programma Ranking the Talent. De reacties waren overweldigend met veel kijkers die Angels Inc. op nummer 1 plaatsten op hun lijstje. Ook de jury was fan en keek met open mond naar de vernieuwende show!

Boekingen van Angels Inc

Wij zijn enthousiast om Angels Inc. aan u voor te stellen, een groep elegante dames die zang en magie harmonieus combineren met strakke choreografie. Elk optreden belooft zowel sexy als opmerkelijk spannend te zijn. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een betoverende show die aan al uw wensen voldoet. Angels Inc. is uitermate geschikt voor bedrijfsevents, productpresentaties of festivals.

Direct Angels Inc boeken? Klik hier voor boekingen van Angels Inc

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Angels Inc kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Angels Inc wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Angels Inc wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Angels Inc online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Angels Inc kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Angels Inc boeken

Ben jij benieuwd hoe je Angels Inc kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Angels Inc boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Angels Inc

Angels Inc inhuren

€4.849,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Angels Inc

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Magic Show1 x 15 minutenexclusief geluid en techniek5 personenMagie / Illusie€4849,-
Magic Show1 x 15 minutenexclusief geluid en techniek15 personenMagie / Illusie€6750,-
Magic Show1 x 15 minutenexclusief geluid en techniek25 personenMagie / Illusie€8750,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand