Christ’Of boeken

Beste Michael Jackson imitator van Europa
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 40 minuten
 • Geluid
  Exclusief geluid
 • Bezetting
  On stage: 1 persoon (danseressen optioneel)
 • Soort
  Live act
 • Genre
  Michael Jackson Tribute

Wil jij Christ’Of boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Christ’Of. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Christ’OF verovert dankzij zijn overwinning in “My name is Michael” langzamerhand Europa! Hij is uitgeroepen door “Sony Music” als de beste Europese impersonator van Michael Jackson.

Biografie Christ’Of boeken

De show die hij bracht en die door Albert Verlinde werd geproduceerd (My Name Is Michael), werd maar liefst 7 keer uitverkocht in de Koninklijk Elisabeth zaal te Antwerpen en 9 keer uitverkocht in de Heineken Musical Hall te Amsterdam en dit op een speeldata van maar liefst 2 weekends, dit zorgde voor meer dan 55.000 verkochte tickets. Christ’OF treed altijd live op. MJ Dansers (optioneel) geven de show meer power op grotere locaties.

Boekingen van Christ’Of

Ondertussen staat Christ’OF klaar met een gloednieuwe show “LEGACY” een productie van 25 artistieke medewerkers / on stage. Het is een 90 min durende wervelende visuele show waar de bekendste MJ nummers in een sublieme muzikale opvolging de revue passeren. De volledige set van live zang en live muziek krijgt als kers op de taart de alom gekende spectaculaire Jackson choreografieën die door fantastische dansers identiek worden neergezet, ook de vele kostuumwissels maken er een verbluffend geheel van. Kortom; het nalatenschap van de grootste artiest aller tijden… “LEGACY”… is een streling voor oog en oor.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Christ’Of kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Christ’Of wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Christ’Of wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Christ’Of online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Christ’Of kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Christ’Of boeken

Ben jij benieuwd hoe je Christ’Of kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Christ’Of boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Christ’Of

Christ’Of inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Christ’Of

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live act1 x 40 minutenExclusief geluidOn stage: 1 persoon (danseressen optioneel)Michael Jackson TributeOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand