Caught In The Act boeken

Legendarische cult boyband
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eigen repertoire / 90's Medleys

Wil jij Caught In The Act boeken op jouw party of event? De legendarische cultboyband Caught in the Act is weer te boeken! Festivals, privéfeesten en evenementen De grootste showact uit de jaren 90 brengen je hun eigen hits. Maar ook de grote hitmedley’s met Backstreet Boys, Spice Girls, N’sync, East 17, Jackson 5, Boney M, The Bee Gees en nog veel meer.

Caught In The Act boeken

In het boybandtijdperk van de jaren negentig werd Caught in the Act met meer dan 12 miljoen verkochte platen wereldwijd verkocht. Uitverkochte tours, gouden platen, optredens en tournees in Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Verre Oosten. Caught in the Act was overal met zijn vrolijke popoutfits en feestliedjes.

Boyband boeken

Nu zijn de vier jongens weer op tournee en betoveren ze fans over de hele wereld door ze te geven wat ze willen. Het is een ‘Laten we teruggaan naar de dagen van onze jeugd’-ervaring. Ze zingen, dansen en brengen al hun grootste hits. Zoals  ‘Love Is Everywhere’, ‘Babe’, ‘Baby Come Back’ en nog veel meer. Maar ook de wereldhits van vroeger die garant staan ​​voor een spetterend feest.

Boekingen van Caught In The Act

Onmiskenbaar plezier, boyband moves, charme, positieve energie en een echte terug naar de jaren ’80 en ’90 ervaring. Op heterdaad betrapt is terug voor een feestje.

Direct Caught In The Act boeken? Klik hier voor boekingen van Caught In The Act

Caught In The Act boeken

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caught In The Act

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenEigen repertoire / 90's MedleysOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand