Caught In The Act boeken

Legendarische cult boyband
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Eigen repertoire / 90's Medleys

Wil jij Caught In The Act boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Caught In The Act. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De legendarische cultboyband Caught in the Act is weer te boeken! Festivals, privéfeesten en evenementen De grootste showact uit de jaren 90 brengen je hun eigen hits. Maar ook de grote hitmedley’s met Backstreet Boys, Spice Girls, N’sync, East 17, Jackson 5, Boney M, The Bee Gees en nog veel meer.

Biografie Caught In The Act

In het boybandtijdperk van de jaren negentig werd Caught in the Act met meer dan 12 miljoen verkochte platen wereldwijd verkocht. Uitverkochte tours, gouden platen, optredens en tournees in Europa, Zuid-Afrika, Australië en het Verre Oosten. Caught in the Act was overal met zijn vrolijke popoutfits en feestliedjes.

Boyband boeken

Nu zijn de vier jongens weer op tournee en betoveren ze fans over de hele wereld door ze te geven wat ze willen. Het is een ‘Laten we teruggaan naar de dagen van onze jeugd’-ervaring. Ze zingen, dansen en brengen al hun grootste hits. Zoals  ‘Love Is Everywhere’, ‘Babe’, ‘Baby Come Back’ en nog veel meer. Maar ook de wereldhits van vroeger die garant staan ​​voor een spetterend feest.

Boekingen van Caught In The Act

Onmiskenbaar plezier, boyband moves, charme, positieve energie en een echte terug naar de jaren ’80 en ’90 ervaring. Op heterdaad betrapt is terug voor een feestje.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Caught In The Act kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Caught In The Act wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Caught In The Act wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Caught In The Act online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Caught In The Act kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Caught In The Act boeken

Ben jij benieuwd hoe je Caught In The Act kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Caught In The Act boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Caught In The Act

Caught In The Act inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Caught In The Act

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek4 personenEigen repertoire / 90's MedleysOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand