Blind Date boeken

Veel interactie met publiek
€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  4 x 45 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 500 personen
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Blind Date boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Blind Date. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Allround coverband Blind DATE is een supergezellige club muzikanten met als thuisbasis het Land van Maas en Waal. Ze treden al jaren samen op waardoor ze erg goed op elkaar zijn ingespeeld, wat ook goed te horen en te zien is op het podium.

Biografie Blind Date

Een team waar de kwaliteit, gezelligheid en spontaniteit van afspat. Dat is ook het doel. Een avond brengen met goede muziek (van hedendaagse Top 40 en Nederlandstalige feestmuziek tot de stevige rock klassiekers) waar iedereen bij uit zijn dak gaat!

Boekingen van Blind Date

Een spontane presentatie en interactie met het publiek is de kracht van Blind DATE. Geen vaste setlijsten maar inspelen op de zaal. De tent moet op zijn kop!

Coverbands boeken

Van een intiem privé feest tot een grote feesttent: Blind DATE kan het allemaal! Blind DATE beschikt over een eigen geluid- en een eigen lichtshow hetgeen zorgt voor een bijzonder mooie podiumpresentatie.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Blind Date kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Blind Date wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Blind Date wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Blind Date online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Blind Date kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Blind Date boeken

Ben jij benieuwd hoe je Blind Date kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Blind Date boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Blind Date

Blind Date inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Blind Date

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow4 x 45 minuteninclusief tot 500 personen5 personenAllround€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€2.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand