Black Barbarella boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  3 x 30 of 2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Openingsact
 • Genre
  Theater

Wil jij Black Barbarella boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Black Barbarella. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Stoer! Extravagant! Spraakmakend! Zij danst op theatrale muziek met haar krachtige vleugels in het rond. Black Barbarella is stoer, dominant, dierlijk, sterk en lekker sexy!

Biografie Black Barbarella

Deze Black Barbarella act is met theatrale muziek. Mooi als openingsact, of als lopende act, waarbij veel interactie met het publiek !

Boekingen van Black Barbarella

Deze act is een visueel stelten spektakel en zal een originele aanvulling zijn op elk evenement. Flexibel qua speeltijden: 3 x 30 of 2 x 45 minuten per dagdeel!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Black Barbarella kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Black Barbarella wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Black Barbarella wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Black Barbarella online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Black Barbarella kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Black Barbarella boeken

Ben jij benieuwd hoe je Black Barbarella kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Black Barbarella boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Black Barbarella

Black Barbarella inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Black Barbarella

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Openingsact3 x 30 of 2 x 45 minutenexclusief1 persoonTheater€750,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand