De Draak & De Heks boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 x 30 minuten
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Meet & Greet act
 • Genre
  Halloween / Kids

Wil jij De Draak & De Heks boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Draak & De Heks. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Heksen, tovenaars en toverkollen zijn reuze populair onder de jeugd van tegenwoordig. Onze gruwelijk kindvriendelijke heks heeft haar vurige huisdier uitgenodigd om met haar mee te gaan.

Biografie De Draak & De Heks

Samen maken ze uw evenement onveilig met overheerlijke snoepjes. Leuk entertainment voor uw Halloween evenement.

Boekingen van De Draak & De Heks

.Uiteraard mogen de kinderen met dit duo op de foto en kunnen ze knuffelen met de Draak, die eigenlijk toch wel heel erg lief is hoor !

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Draak & De Heks kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Draak & De Heks wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Draak & De Heks wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Draak & De Heks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Draak & De Heks kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Draak & De Heks boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Draak & De Heks kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Draak & De Heks boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Draak & De Heks

De Draak & De Heks inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Draak & De Heks

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Meet & Greet act4 x 30 minutenn.v.t.2 personenHalloween / Kids€650,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand