BKO boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Zanger/Rapper
 • Genre
  Urban

Wil jij BKO boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van BKO. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Brian Oduro, oftewel BKO, kun je kennen van de tracks ‘Daytona’ en ‘Jaloezie’. Onlangs ttekende de rapper uit Amsterdam een contract bij Rotterdam Airlines, het label waar onder andere ook Sevn Alias bij getekend heeft.

Biografie BKO

Door zich aan te sluiten bij het Rotterdamse label ziet BKO een mooie kans om door te groeien in de rapscene. BKO is niet van plan om stil te zitten. Hij is bezig aan een EP die ‘Stretch’ heet. Het is een nieuwe sound in de stijl van Jaloezie en Daytona. Daarnaast gaat er een album van hem uitkomen en zullen er diverse collabs uitkomen met de mannen van Rotterdam Airlines en met andere artiesten.

Boekingen van BKO

BKO heeft dus grootse plannen. Zoals dit oud-lid van SBMG zelf al liet weten op social media: “I’m back and I’m better”.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig BKO kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je BKO wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van BKO wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij BKO online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van BKO kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

BKO boeken

Ben jij benieuwd hoe je BKO kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct BKO boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van BKO

BKO inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van BKO

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Zanger/Rapper1 x 30 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonUrbanOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand