Birgit Schuurman boeken

Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  in overleg
 • Geluid
  in overleg
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Pop / Allround

Wil jij Birgit Schuurman boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Birgit Schuurman. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bekend als ‘zusje van’ maar met een veelzijdige persoonlijkheid en een heel eigen muzikaal geluid verwerft deze meid haar eigen plek in de showbusiness. Soms gaat het goed met nieuwe, snelle Nederlandse meisjes, en soms gaat het verkeerd. Wat vaak de doorslag geeft is de hoeveelheid aanwezig talent. Gelukkig hoeven we ons wat dat betreft over Birgit geen zorgen te maken.

Biografie Birgit Schuurman

De loopbaan van Birgit is niet alleen geplaveid geweest met rozen. In de Studio Groenland in Bussum werd aanvankelijk gedacht dat Birgit een meisje was dat met DAT-tapes een aardig bestaan kon opbouwen. In bv. disco’s en dansholen. Maar al snel groeide het vertrouwen in haar zangvermogen en haar muzikale capaciteiten. Nog tijdens het projekt zette ze zich zelf aan het schrijven en het resultaat “Can We Still Be Friends?” werd een van de betere nummers op haar 13-tracks tellende debuutalbum.

Eerste single

Als eerste single werd gekozen “A little famous”, een gutsy popsong. Na zich een jaar vooral bezig te hebben gehouden met musical (“De Jantjes”) en televisie (de nieuwe Talpa-serie “Lieve lust’) laat Birgit weer verrassend van zich horen op het muzikale vlak. De opvolger van haar succesvolle debuut-album Few Like Me (2001) is een feit. Sticky Tales is de naam! Hiervan werd de single ‘Hardrocking Diva’ een hit.

Boekingen van Birgit Schuurman

In 2006 speelde ze in de theaterproductie ‘Sexueal Perversity’, geproduceerd door Rick Engelkes Producties en MTV. Het theaterstuk is gebaseerd op de film ‘About last night’ en gericht op jongeren. Voor haar rol in de musical ‘The last 5 years’ met Ara Halici won ze een musical Award voor beste vrouwelijke hoofdrol.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Birgit Schuurman kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Birgit Schuurman wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Birgit Schuurman wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Birgit Schuurman online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Birgit Schuurman kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Birgit Schuurman boeken

Ben jij benieuwd hoe je Birgit Schuurman kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Birgit Schuurman boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Birgit Schuurman

Birgit Schuurman inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Birgit Schuurman

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-actin overlegin overleg1 persoonPop / AllroundOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand