Bastiaan & Moes boeken

€2.195,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €2195,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 800 personen
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Tape-act / Kindershow
 • Genre
  NL / Kids

Wil jij Bastiaan & Moes boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Bastiaan & Moes. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bastiaan & Moes zijn twee geliefde karakters uit de razend populaire serie ‘Zoop’. Na het enorme succes van de serie kon een film niet uitblijven. De eerste film ‘Zoop in Afrika’ werd een bioscoophit en een tweede film ’Zoop in India’ kon niet uitblijven. Zowel de serie als de films zijn veelvuldig in de prijzen gevallen en bekroond met meerdere Kids’ Choice Awards.

Biografie Bastiaan & Moes

Bastiaan & Moes trekken nu als B.E.M. door het land en treden met hun spectaculaire kindershow op bij vele kinderevenementen en festivals. B.E.M. brengt tijdens hun show natuurlijk de hit ‘Ooh ooh het voelt zo goed’ (Top 10 hit in de Kids Top 20) ten gehore. Door hun populariteit in de serie en de vele interactie met hun publiek brengen zij de kids een onvergetelijke show.

Boekingen van Bastiaan & Moes

Bastiaan & Moes zijn te boeken met een spectaculaire kindershow.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Bastiaan & Moes kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Bastiaan & Moes wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Bastiaan & Moes wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Bastiaan & Moes online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Bastiaan & Moes kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Bastiaan & Moes boeken

Ben jij benieuwd hoe je Bastiaan & Moes kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Bastiaan & Moes boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Bastiaan & Moes

Bastiaan & Moes inhuren

€2.195,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Bastiaan & Moes

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act / Kindershow1 x 30 minuteninclusief tot 800 personen2 personenNL / Kids€2195,-

Vergelijkbare artiesten

€1.895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand