Alphornzauberer & Thomas boeken

Deze gage is exclusief reiskosten
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Live + tape-act
 • Genre
  Oktoberfest / Schlager / Apres-Ski

Wil jij Alphornzauberer & Thomas boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Alphornzauberer & Thomas. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Bent u op zoek naar een originele act voor uw Oktoberfest? Dan komt u automatisch terecht bij Der Alphornzauberer & Thomas. Geheel in stijl brengen zij samen bekende schlagers en Wies’nhits ten gehore.

Biografie Alphornzauberer & Thomas

Thomas op zang en Der Alphornzauberer op -hoe kan het ook anders- zijn Alpenhoorn! Als duo hebben ze al vele feesten van naam en faam aangedaan, waaronder een optreden op Das Grosse Coen und Sander Fest in de Heineken Music hall!

Boekingen van Alphornzauberer & Thomas

In ruim 30 minuten wisselen zij zich af en doen ze enkele nummers samen. Denk hierbij aan nummers als Griechischer Wein, Einen Stern, Wahnsinn, Ratata, Pronto Guiseppe, Schenk mir dein Herz, Sierra Madre en vele anderen! Met hun klanken komt de feestganger wel akelig dichtbij het Oostenrijkse sfeertje!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Alphornzauberer & Thomas kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Alphornzauberer & Thomas wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Alphornzauberer & Thomas wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Alphornzauberer & Thomas online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Alphornzauberer & Thomas kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Alphornzauberer & Thomas boeken

Ben jij benieuwd hoe je Alphornzauberer & Thomas kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Alphornzauberer & Thomas boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Alphornzauberer & Thomas

Alphornzauberer & Thomas inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Alphornzauberer & Thomas

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live + tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage2 personenOktoberfest / Schlager / Apres-Ski€650,-

Vergelijkbare artiesten

€650,-
€650,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand