Aaron D 4 Kidz Project boeken

2 x 30 minuten voor € 1.495,-
€995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €995,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 400 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Kids

Met de single van Aaron D. 4 Kidz Project ‘Waterpret’ is de show nog leuker geworden. Natuurlijk ontbreekt hierbij niet de vorige hitsingle ‘Mijn Skippybal’. Samen met dansende backing vocals Yvonne & Bianca wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Zijn motto is ‘kom achter je pc vandaan en beweeg’.

Aaron D 4 Kidz Project boeken

Naast een mix van populaire kinderhits wordt tijdens deze zang- & dansshow ook aan de kinderen om diverse inspanningen gevraagd. De spetterende kidz mix ‘Cowboy Joe’, de Nickelodeon held ‘SpongeBob SquarePants’ en de nieuwe single ‘WaterPret’ zullen in de hoogste versnelling de revue passeren. Natuurlijk zal de jumphit ‘Nowhere to Hide’, waarmee Aaron onlangs hoog in de Mega top 100 stond, niet ontbreken. Deze unieke en interactieve show wordt gepresenteerd met veel enthousiasme en zorgt voor dynamiek en spektakel. Dat maakt de show zo bijzonder.

Boekingen van Aaron D 4 Kidz Project

Aaron D. 4Kidz Project is de nieuwste kinderact van Nederland en geschikt voor elk evenement waarbij iedereen gezond in beweging kan komen. Het jonge publiek zal razend enthousiast achter blijven.

Direct Aaron D 4 Kidz Project huren? Klik hier voor boekingen van Aaron D 4 Kidz Project

Aaron D 4 Kidz Project boeken

€995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Aaron D 4 Kidz Project

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minuteninclusief tot 400 personen3 personenKids€995,-

Vergelijkbare artiesten

€795,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand