Wolfgang Saufi boeken

Voormalig leadzanger “Die Tolle Leute”
€1.395,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1395,-
 • Duur
  1 x 30 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Duits / Schlager / Apres-Ski

Wil jij Wolfgang Saufi boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Wolfgang Saufi. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Al jarenlang is Wolfgang Saufi één van de populairste feestartiesten voor de Après-ski feesten, Oktoberfesten, festivals, bierfesten en feesttenten. Als voormalig leadzanger van Die Tolle Leute staat deze top entertainer voor 100% stimmungsgarantie!

Biografie Wolfgang Saufi

De beste Après-ski en Oktoberfest hits komen voorbij wanneer Wolfgang Saufi de bühne betreedt en zijn energie zal al snel overslaan op het publiek.

Oktoberfest artiesten boeken

Zo was hij in de afgelopen jaren meerdere malen te gast bij Das Coen und Sanderfest van Radio538, festival Dutch Valley, Het Foute Oktoberfest in Ahoy, de Franse en Oostenrijkse Après-ski en vele andere Oktober- en Après-ski feesten.

Boekingen van Wolfgang Saufi

Veel interactie, een goede dosis zelfspot en onbeperkt feesten zijn de kenmerken van een optreden van Wolfgang Saufi Laat je ook meenemen in de flow van “Stimmung, bier, und Gaudi”, en ga voor “ein Party Ohne Ende” met deze Duitse rasentertainer!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Wolfgang Saufi kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Wolfgang Saufi wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Wolfgang Saufi wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Wolfgang Saufi online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Wolfgang Saufi kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Wolfgang Saufi boeken

Ben jij benieuwd hoe je Wolfgang Saufi kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Wolfgang Saufi boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Wolfgang Saufi

Wolfgang Saufi inhuren

€1.395,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Wolfgang Saufi

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 30 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonDuits / Schlager / Apres-Ski€1395,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.450,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand