Van Dik Hout boeken

Prijs is uitsluitend voor besloten optredens!
€9.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Popband
 • Genre
  Nederpop

Wil jij Van Dik Hout boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Van Dik Hout. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Nederlandse band die in 1994 haar grootste hit scoort met ‘Stil In Mij’. Nog succesvoller is Van Dik Hout samen met Acda & De Munnik. Als De Poema’s brengen ze ‘Mijn Houten Hart’ uit en de nummer 1-hit ‘Zij Maakt Het Verschil’.

Biografie Van Dik Hout

Van Dik Hout wordt opgericht in Den Helder, thuisbasis van de bandleden. Hun eerste single komt in 1994 en is ‘Stil In Mij’. Dit wordt al meteen een groot succes en wordt door radiostations in heel Nederland, waaronder ook 3FM helemaal platgedraaid. ‘Stil In Mij’ wordt een hit èn een klassieker in de Nederlandse popmuziek. ‘Alles Of Niets’ en ‘Meer Dan Een Ander’ zijn de volgende singles en zijn allemaal terug te vinden op het titelloze debuutalbum van Van Dik Hout. Van Dik Hout worden uiteindelijk meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Goed voor platina dus. Ook wordt de band onderscheiden met een Zilveren Harp, een aanmoedigingsprijs. Het jaar erop staat Van Dik Hout op Pinkpop. Eind 1995 verschijnt Vier Weken. De titel slaat op het aantal studioweken dat de band nodig heeft gehad om dit album op te nemen. Het levert in eerste instantie geen hitsingles op, maar wanneer de (Lowlands 1996) live-versie van ‘Laat Het Los’ op single verschijnt, scoort Van Dik Hout zijn grootste hit sinds ‘Stil In Mij’.

Boekingen van Van Dik Hout

Een Kopstoot Van Een Vlinder verschijnt in 1997. Het jaar erop scoort Van Dik Hout zijn grootste hit ooit. Samen hun goede vrienden van Acda & De Munnik brengen ze onder de naam De Poema’s de single ‘Mijn Houten Hart’ uit. Ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Komend jaar wordt bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. Het jubileumjaar wordt op 4 januari afgetrapt in een bomvol Paradiso.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Van Dik Hout kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Van Dik Hout wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Van Dik Hout wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Van Dik Hout online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Van Dik Hout kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Van Dik Hout boeken

Ben jij benieuwd hoe je Van Dik Hout kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Van Dik Hout boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Van Dik Hout

Van Dik Hout inhuren

€9.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Van Dik Hout

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Popband1 x 60 minutenexclusief4 personenNederpop€9500,-

Vergelijkbare artiesten

€5.975,-
€6.950,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand