Van Dik Hout boeken

Prijs is uitsluitend voor besloten optredens!
€9.500,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €9500,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Popband
 • Genre
  Nederpop

Nederlandse band die in 1994 haar grootste hit scoort met ‘Stil In Mij’. Nog succesvoller is Van Dik Hout samen met Acda & De Munnik. Als De Poema’s brengen ze ‘Mijn Houten Hart’ uit en de nummer 1-hit ‘Zij Maakt Het Verschil’.

Van Dik Hout boeken

Van Dik Hout wordt opgericht in Den Helder, thuisbasis van de bandleden. Hun eerste single komt in 1994 en is ‘Stil In Mij’. Dit wordt al meteen een groot succes en wordt door radiostations in heel Nederland, waaronder ook 3FM helemaal platgedraaid. ‘Stil In Mij’ wordt een hit èn een klassieker in de Nederlandse popmuziek. ‘Alles Of Niets’ en ‘Meer Dan Een Ander’ zijn de volgende singles en zijn allemaal terug te vinden op het titelloze debuutalbum van Van Dik Hout. Van Dik Hout worden uiteindelijk meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Goed voor platina dus. Ook wordt de band onderscheiden met een Zilveren Harp, een aanmoedigingsprijs. Het jaar erop staat Van Dik Hout op Pinkpop. Eind 1995 verschijnt Vier Weken. De titel slaat op het aantal studioweken dat de band nodig heeft gehad om dit album op te nemen. Het levert in eerste instantie geen hitsingles op, maar wanneer de (Lowlands 1996) live-versie van ‘Laat Het Los’ op single verschijnt, scoort Van Dik Hout zijn grootste hit sinds ‘Stil In Mij’.

Boekingen van Van Dik Hout

Een Kopstoot Van Een Vlinder verschijnt in 1997. Het jaar erop scoort Van Dik Hout zijn grootste hit ooit. Samen hun goede vrienden van Acda & De Munnik brengen ze onder de naam De Poema’s de single ‘Mijn Houten Hart’ uit. Ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Komend jaar wordt bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. Het jubileumjaar wordt op 4 januari afgetrapt in een bomvol Paradiso.

Direct Van Dik Hout huren? Klik hier voor boekingen van Van Dik Hout

Van Dik Hout boeken

€9.500,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Van Dik Hout

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Popband1 x 60 minutenexclusief4 personenNederpop€9500,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand