Tractor Timmie boeken

Voor het betere boerenfeestje
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Boeren DJ
 • Genre
  Boerenmuziek

Wil jij Tractor Timmie boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Tractor Timmie. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Biografie Tractor Timmie

Tractor Timmie boeken? Al 20 jaar trekt de kleinste DJ van Europa (1.25 m) door het land onder de naam DJ Timmie Tirol. Met zijn koffer vol apres-ski hits zet hij ieder Oktober- en Bierfeest op stelten. Maar er is nieuws!

Timmie op de tractor

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want hij wil meer! Zijn roots liggen op het Limburgse platteland en daar woont hij gelukkig nog steeds tussen de boeren: Hij zou niet anders willen! Keten, tentfeesten, schuurfeesten zijn nu niet veilig meer, want Timmie is onderweg op zijn tractor, of op zijn trekker.

Boekingen van DJ Timmie

Hij gaat Deurdonderen met Normaal en Stappen in Olde Pekela met de Beatcrooks, draait op verzoek ‘Speel niet mijn voeten’ van Lizzy, maar heeft ACDC en Rage against the machine ook in zijn donders mooie playlist staan.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Tractor Timmie kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Tractor Timmie wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Tractor Timmie wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Tractor Timmie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Tractor Timmie kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Tractor Timmie boeken

Ben jij benieuwd hoe je Tractor Timmie kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Tractor Timmie boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Tractor Timmie

Tractor Timmie inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Tractor Timmie

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Boeren DJ1 x 60 minutenexclusief geluid, betreft inprikgage1 persoonBoerenmuziek€895,-

Vergelijkbare artiesten

€750,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand