Toni Peroni boeken

Ook bekend als zanger van The Glamrocks
€1.495,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1495,-
 • Duur
  1 x 15 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Tape-act
 • Genre
  Nederlandstalig / Feest

Wil jij Toni Peroni boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Toni Peroni. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Je kent hem als de drummer van de band Het Goede Doel en The Glamrocks, maar voor de bekende Utrechter is dit nog niet genoeg. Toni wil een heuse carnavalshit scoren, maar hoe doe je dat wanneer je niet uit Brabant komt?

Biografie Toni Peroni

In samenwerking met Berk Music Productions deed Toni een gooi naar de carnavalskraker 2023! Het is overigens niet de eerste keer dat Toni een single uitbrengt, in 1988 had hij ook al een grote hit met KNMI, een cover op het bekende Y.M.C.A.

Feestzanger boeken

Eveneens verscheen enige jaren geleden de single Nasibal in samenwerking met Gerard & DJ Jean. Het doel van Toni is dat je zijn plaat moet hebben gehoord tijdens carnaval 2023!

Boekingen van Tony Peroni

Toni Peroni zoekt de gezelligheid op en wil dit seizoen gedraaid worden in elke kroeg tijdens Carnaval. Met deze plaat gaat dat zeker lukken.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Toni Peroni kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Toni Peroni wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Toni Peroni wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Toni Peroni online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Toni Peroni kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Toni Peroni boeken

Ben jij benieuwd hoe je Toni Peroni kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Toni Peroni boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Toni Peroni

Toni Peroni inhuren

€1.495,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Toni Peroni

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tape-act1 x 15 minutenexclusief, betreft inprikgage1 persoonNederlandstalig / Feest€1495,-

Vergelijkbare artiesten

€1.595,-
€1.495,-
€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand