Team Rush Hour boeken

Prijscategorie: € 1.500 tot € 2.500,-
Op aanvraag

Deel deze artiest:

 • Prijs
  Op aanvraag
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  DJ-act
 • Genre
  R&B / Latin / Eclectic / House

Wil jij Team Rush Hour boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Team Rush Hour. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Team Rush Hour brengt een unieke performance. Gekend door een hoog energielevel en veel interactie met het publiek.

Biografie Team Rush Hour

Met hun gezellige en vooral vrouwvriendelijke sets weten de heren zich goed te verkopen. Zo staan ze al jaren op vele line-ups in zowel binnen- als buitenland.

DJ’s boeken

Festivals als Latin Village, Solar, Paaspop, Mysteryland en 7th Sunday. Maar ook Matrixx at the Park, Daydream en Wish Outdoor pronken op hun CV.

Boekingen van Team Rush Hour

Met twee gouden platen voor hun singles ‘Oh Na Na’ en ‘Betasten’ stijgen de maandelijkse luisteraars. Inmiddels bereikt Team Rush Hour al een een miljoenenpubliek. Never Change a Winning Team. Naast alle optredens zitten de broers ook dagelijks in de studio. Blijf deze mannen in de gatenhouden…. It’s Rush Hour on the dancefloor!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Team Rush Hour kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Team Rush Hour wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Team Rush Hour wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Team Rush Hour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Team Rush Hour kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Team Rush Hour boeken

Ben jij benieuwd hoe je Team Rush Hour kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Team Rush Hour boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Team Rush Hour

Team Rush Hour inhuren

Op aanvraag

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Team Rush Hour

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ-act1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek2 personenR&B / Latin / Eclectic / HouseOp aanvraag

Vergelijkbare artiesten

Op aanvraag
Op aanvraag
Op aanvraag

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand