Swing Masters boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Dixieland / Themamuziek

Wil jij Swing Masters boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Swing Masters. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

U zoekt een professioneel mobiel dixielandorkest om uw evenement muzikaal te omlijsten? Laat dan uw keuze vallen op de Swing Masters!

Biografie Swing Masters 

Dit orkest bestaat namelijk uit drie professionele musici die garant staan voor topkwaliteit. Als geen ander brengen zij heerlijk swingende dixieland ten gehore. En leggen daarbij vooral het accent op de communicatie met het publiek. De gespeelde songs zijn dan ook tijdloos en worden door vrijwel iedereen herkend en/of meegezongen, waardoor er als het ware een “samenspraak” ontstaat tussen de toehoorders en het orkest. En de kinderen? Die worden zeker niet vergeten: de Swing Masters spelen ook voor hen bekende kinderliedjes, wat door de ouders zeer op prijs wordt gesteld.

Boekingen van Swing Masters

En last but not least, de Swing Masters treden met St. Nicolaas en Kerst op als muzikale Zwarte Pieten, Kerstmannen en als Charles Dickens Orkest. Hun vrolijke muzikale vertolking van de bekende St. Nicolaas- en Kerstliedjes zijn voor jong en oud een waar festijn. Reden genoeg om de Swing Masters uit te nodigen: zij maken van elk evenement een muzikale happening!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Swing Masters kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Swing Masters wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Swing Masters wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Swing Masters online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Swing Masters kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Swing Masters boeken

Ben jij benieuwd hoe je Swing Masters kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Swing Masters boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Swing Masters

Swing Masters inhuren

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Swing Masters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest4 uurn.v.t.3 personenDixieland / Themamuziek€750,-

Vergelijkbare artiesten

€950,-
€895,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand