Swing Masters boeken

€750,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €750,-
 • Duur
  4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Looporkest
 • Genre
  Dixieland / Themamuziek

U zoekt een professioneel mobiel dixielandorkest om uw evenement muzikaal te omlijsten? Laat dan uw keuze vallen op de Swing Masters!

Dixieland orkest Swing Masters boeken

Dit orkest bestaat namelijk uit drie professionele musici die garant staan voor topkwaliteit. Als geen ander brengen zij heerlijk swingende dixieland ten gehore en leggen daarbij vooral het accent op de communicatie met het publiek. De gespeelde songs zijn dan ook tijdloos en worden door vrijwel iedereen herkend en/of meegezongen, waardoor er als het ware een “samenspraak” ontstaat tussen de toehoorders en het orkest. En de kinderen? Die worden zeker niet vergeten: de Swing Masters spelen ook voor hen bekende kinderliedjes, wat door de ouders zeer op prijs wordt gesteld.

Boekingen van dixieland orkest Swing Masters

En last but not least, de Swing Masters treden met St. Nicolaas en Kerst op als muzikale Zwarte Pieten, Kerstmannen en als Charles Dickens Orkest. Hun vrolijke muzikale vertolking van de bekende St. Nicolaas- en Kerstliedjes zijn voor jong en oud een waar festijn. Reden genoeg om de Swing Masters uit te nodigen: zij maken van elk evenement een muzikale happening!

Direct Swing Masters huren? Klik hier voor boekingen van Swing Masters

Swing Masters boeken

€750,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Swing Masters

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Looporkest4 uurn.v.t.3 personenDixieland / Themamuziek€750,-

Vergelijkbare artiesten

€1.050,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand