Swinging Jazz Paasband boeken

Exclusief (eventuele) reiskosten
€1.095,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1095,-
 • Duur
  4 x 40 minuten binnen 4 uur
 • Geluid
  n.v.t.
 • Bezetting
  4 personen
 • Soort
  Walking entertainment
 • Genre
  Allround

Wil jij Swinging Jazz Paasband boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Swinging Jazz Paasband. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

De Swinging Jazz Paas Band werd in 1990 opgericht en staat bekend om de enthousiaste en professionele wijze waarop het de optredens verzorgt.

Biografie Swinging Jazz Paas Band

Het orkest heeft een bijzonder gezellige uitstraling, en het is dus niet verwonderlijk dat dit orkest een graag geziene gast is bij iedere gelegenheid waar iets te vieren valt!!

Boekingen van Swinging Jazz Paas Band

Speciaal voor Pasen hebben de heren hun “Paasbeste Kostuums” uit de kast gehaald. Met elkaar zorgen ze voor gezellig muzikaal entertainment, met een Paastintje.

Overige mogelijkheden m.b.t. de Swinging Jazzband – Pasen zijn

 • Ook uit te breiden met meerdere muzikanten.
 • Bij te boeken een sousafoonhoes waarop het logo van uw bedrijf of een slogan gedrukt kan worden. Zo loopt onze sousafoonspeler direct reclame voor uw bedrijf.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Swinging Jazz Paasband kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Swinging Jazz Paasband wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Swinging Jazz Paasband wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Swinging Jazz Paasband online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Swinging Jazz Paasband kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Swinging Jazz Paasband boeken

Ben jij benieuwd hoe je Swinging Jazz Paasband kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Swinging Jazz Paasband boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Swinging Jazz Paasband

Swinging Jazz Paasband inhuren

€1.095,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Swinging Jazz Paasband

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Walking entertainment4 x 40 minuten binnen 4 uurn.v.t.4 personenAllround€1095,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand