Steltlopende Heksen boeken

€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  4 x 45 minuten in 4 uur
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  2 personen
 • Soort
  Animatie-act
 • Genre
  Halloween

Wil jij Steltlopende Heksen boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Steltlopende Heksen. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

U zoekt het ideale promotiemedium, dan heeft u dat nu gevonden. Onze Heksen steltenlopers torenen hoog boven uw publiek uit en zijn zo echte blikvangers.

Biografie Steltlopende Heksen

Met hun hoogte van ruim 3 meter vallen onze Steltlopende Heksen zeker op. Zo zijn ze uitermate geschikt voor het uitdelen van folders, het dragen van een reclamebord of het vermaken van uw publiek en het verwelkomen van uw gasten.

Boekingen van Steltlopende Heksen

Als u dacht aan entertainment van HOOG niveau, dan kunnen wij u onze steltenlopers van harte aanbevelen.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Steltlopende Heksen kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Steltlopende Heksen wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Steltlopende Heksen wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Steltlopende Heksen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Steltlopende Heksen kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Steltlopende Heksen boeken

Ben jij benieuwd hoe je Steltlopende Heksen kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Steltlopende Heksen boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Steltlopende Heksen

Steltlopende Heksen inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Steltlopende Heksen

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Animatie-act4 x 45 minuten in 4 uurexclusief2 personenHalloween€650,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand