Steal (Spandau Ballet Tribute) boeken

Inclusief geluid tot 400 personen: € 1.095,-
€650,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €650,-
 • Duur
  2 x 45 minuten
 • Geluid
  exclusief, dit is een inprikgage
 • Bezetting
  6 personen
 • Soort
  Tributeband
 • Genre
  Spandau Ballet Tribute

Wil jij Steal (Spandau Ballet Tribute) boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Steal (Spandau Ballet Tribute). Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Als je 80-ies zegt, zeg je SPANDAU BALLET. De muziek van deze band is tijdloos. Fantastisch om te zien hoeveel mensen deze band nog in hun hart dragen. Steal speelt niet alleen Spandau Ballet, Steal IS Spandau Ballet.

Biografie Steal

De band bestaat uit ervaren muzikanten die hun sporen hebben verdient in diverse bands, maar één ding gemeen hebben, ze houden allemaal van die ene band! En dat dragen ze uit!

Boekingen van Steal 

Steal brengt je terug naar de 80-ies, in al zijn facetten. Afgewisseld met andere 80-ies hits, voeren de nummers van Spandau Ballet de boventoon. Iedereen heeft een super avond met STEAL.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Steal (Spandau Ballet Tribute) kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Steal (Spandau Ballet Tribute) wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Steal (Spandau Ballet Tribute) wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Steal (Spandau Ballet Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Steal (Spandau Ballet Tribute) kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Steal (Spandau Ballet Tribute) boeken

Ben jij benieuwd hoe je Steal (Spandau Ballet Tribute) kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Steal (Spandau Ballet Tribute) boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Steal (Spandau Ballet Tribute)

Steal (Spandau Ballet Tribute) inhuren

€650,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Steal (Spandau Ballet Tribute)

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Tributeband2 x 45 minutenexclusief, dit is een inprikgage6 personenSpandau Ballet Tribute€650,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand