De Sint TV Show Met Ricardo boeken

Let op: Na afloop van het programma wordt er direct opgeruimd.
€895,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €895,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 200 personen
 • Bezetting
  3 personen
 • Soort
  Kindershow
 • Genre
  Sinterklaas

Wil jij De Sint TV Show Met Ricardo boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van De Sint TV Show Met Ricardo. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Sinterklaas heeft Ricardo en zijn 2 TV-Pieten op pad gestuurd om voor zijn favoriete tv programma echte ‘live’ uitzendingen te maken in Nederland! Een splinternieuw interactief podiumprogramma waarin Ricardo en zijn pieten de aanwezige bezoekers, op een ongedwongen manier, laten dansen, zingen, springen en betrekt bij de spel onderdelen van deze tv-show op locatie! De regie ligt volledig in handen van de kinderen! De grote Sinterklaas doordraai show, de Sinterklaas Quiz en de grote danswedstrijd zijn slechts enkele onderdelen van deze geweldige live

Biografie Sint TV Show

Ricardo is bekend als Kids DeeJay van o.a. het grote Hitz voor Kidz concert in de Heineken Music Hall en van de KidHitzShow waarmee hij samen met zijn mascottes Kiki & Jojo al vele locaties in Nederland heeft bezocht!

Sint TV Show

Al jaren is Ricardo actief als Kids Deejay en presentator op kleine en grote kids evenementen. De ‘TV Sint Show’ is een super leuk en modern programma waarbij de kinderen gegarandeerd niet stil zullen zitten!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig De Sint TV Show Met Ricardo kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je De Sint TV Show Met Ricardo wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van De Sint TV Show Met Ricardo wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij De Sint TV Show Met Ricardo online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van De Sint TV Show Met Ricardo kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

De Sint TV Show Met Ricardo boeken

Ben jij benieuwd hoe je De Sint TV Show Met Ricardo kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct De Sint TV Show Met Ricardo boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van De Sint TV Show Met Ricardo

De Sint TV Show Met Ricardo inhuren

€895,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van De Sint TV Show Met Ricardo

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Kindershow1 x 60 minuteninclusief tot 200 personen3 personenSinterklaas€895,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand