Sebastian Bronk boeken

€575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €575,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief geluid en techniek
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Wil jij Sebastian Bronk boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Sebastian Bronk. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Deze muzikale duizendpoot is sinds 2006 hard aan de weg aan het timmeren. Met optredens in Denemarken, Malta, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland is Sebastian Bronk niet meer weg te denken uit de scene. Maar niet alleen live on stage weet hij naam te maken voor zichzelf, ook in de studio gaat het de geboren Culemborger meer dan goed af. Releases op o.a. Armada, Big & Dirty en Spinnin’ vielen goed bij dj’s en promoters.

Biografie Sebastian Bronk

Zo kreeg hij support van o.a. Tiësto, Diplo, Hardwell, Blasterjaxx, Dannic en Sick Individuals. Met meer dan een half miljoen youtube views en een kwart miljoen soundcloud streams viel de bom ‘Hyper Riddim’ i.s.m. Vato Gonzalez op Spinnin’ ook heel goed bij het pubiek.

Boekingen van Sebastian Bronk

De toekomst is dan ook meer dan rooskleurig voor deze altijd energieke allemans vriend! Nieuwe releases op grote labels komen eraan en de eerste Festivalshows voor 2017 staan alweer op de agenda! Make way for Sebastian Bronk!

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Sebastian Bronk kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Sebastian Bronk wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Sebastian Bronk wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Sebastian Bronk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Sebastian Bronk kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Sebastian Bronk boeken

Ben jij benieuwd hoe je Sebastian Bronk kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Sebastian Bronk boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Sebastian Bronk

Sebastian Bronk inhuren

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sebastian Bronk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief geluid en techniek1 persoonClub / House€575,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand