Sebastian Bronk boeken

€575,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €575,-
 • Duur
  1 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  DJ
 • Genre
  Club / House

Deze muzikale duizendpoot is sinds 2006 hard aan de weg aan het timmeren. Met optredens in Denemarken, Malta, Griekenland, Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland en natuurlijk Nederland is Sebastian Bronk niet meer weg te denken uit de scene. Maar niet alleen live on stage weet hij naam te maken voor zichzelf, ook in de studio gaat het de geboren Culemborger meer dan goed af. Releases op o.a. Armada, Big & Dirty en Spinnin’ vielen goed bij dj’s en promoters.

Sebastian Bronk boeken

Zo kreeg hij support van o.a. Tiësto, Diplo, Hardwell, Blasterjaxx, Dannic en Sick Individuals. Met meer dan een half miljoen youtube views en een kwart miljoen soundcloud streams viel de bom ‘Hyper Riddim’ i.s.m. Vato Gonzalez op Spinnin’ ook heel goed bij het pubiek.

Boekingen van Sebastian Bronk

De toekomst is dan ook meer dan rooskleurig voor deze altijd energieke allemans vriend! Nieuwe releases op grote labels komen eraan en de eerste Festivalshows voor 2017 staan alweer op de agenda! Make way for Sebastian Bronk!

Direct Sebastian Bronk huren? Klik hier voor boekingen van Sebastian Bronk

Sebastian Bronk boeken

€575,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Sebastian Bronk

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
DJ1 x 60 minutenexclusief1 persoonClub / House€575,-

Vergelijkbare artiesten

€495,-
€700,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand