Queen May Rock boeken

€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij Queen May Rock boeken voor jous festival, bedrijfsfeest of event? Radio Gaga”, “We will rock you”, “Bohemian Rhapsody” – onvergetelijke liedjes van de legendarische rockband Queen, die nog steeds mensen van alle leeftijden inspireren.

Queen May Rock boeken

Met QUEEN MAY ROCK dompelt één van de beste Queen tributebands zich onder in de sfeer van eerdere Queen-concerten… QUEEN MAY ROCK is meer dan een tributeband. Niet opgevat als een “lookalike band”, brengen de vijf professionele muzikanten de pure rockenergie van de Queen-songs op het podium in een onvergelijkbaar dynamische show met hun individuele touch en onstuitbare speelplezier.

Tributeband boeken

Met charmant entertainment, expressieve stemmen en energieke gebaren weet de band je moeiteloos te herinneren aan de charismatische Queen-show. En zodat het geluid ook een beleving is, worden alle nummers live gespeeld en gezongen – inclusief de meerstemmige koorbewegingen die typisch zijn voor Queen.

Boekingen van Queen May Rock

ALLES van de legendarische muziek van Queen wordt 100% LIVE gezongen en gespeeld. De groep is niet opgericht om als als een “look-a-like” band te proformen. QUEEN MAY ROCK is een pure tributeband! De muzikanten van QUEEN MAY ROCK hebben overtuigd op festivals, bedrijfsevenementen en in clubs. Bovendien vullen ze grote concertzalen tijdens Europese revival shows.

Direct Queen May Rock boeken? Klik hier voor boekingen van Queen May Rock

Queen May Rock boeken

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queen May Rock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenQueen Tribute€5995,-

Vergelijkbare artiesten

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand