Queen May Rock boeken

€5.995,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €5995,-
 • Duur
  2 x 60 minuten
 • Geluid
  exclusief, betreft inprikgage
 • Bezetting
  5 personen
 • Soort
  Live bandshow
 • Genre
  Queen Tribute

Wil jij Queen May Rock boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Queen May Rock. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

Radio Gaga”, “We will rock you”, “Bohemian Rhapsody” – onvergetelijke liedjes van de legendarische rockband Queen, die nog steeds mensen van alle leeftijden inspireren.

Biografie Queen May Rock

Met QUEEN MAY ROCK dompelt één van de beste Queen tributebands zich onder in de sfeer van eerdere Queen-concerten… QUEEN MAY ROCK is meer dan een tributeband. Niet opgevat als een “lookalike band”, brengen de vijf professionele muzikanten de pure rockenergie van de Queen-songs op het podium in een onvergelijkbaar dynamische show met hun individuele touch en onstuitbare speelplezier.

Tributeband boeken

Met charmant entertainment, expressieve stemmen en energieke gebaren weet de band je moeiteloos te herinneren aan de charismatische Queen-show. En zodat het geluid ook een beleving is, worden alle nummers live gespeeld en gezongen – inclusief de meerstemmige koorbewegingen die typisch zijn voor Queen.

Boekingen van Queen May Rock

ALLES van de legendarische muziek van Queen wordt 100% LIVE gezongen en gespeeld. De groep is niet opgericht om als als een “look-a-like” band te proformen. QUEEN MAY ROCK is een pure tributeband! De muzikanten van QUEEN MAY ROCK hebben overtuigd op festivals, bedrijfsevenementen en in clubs. Bovendien vullen ze grote concertzalen tijdens Europese revival shows.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Queen May Rock kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Queen May Rock wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Queen May Rock wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Queen May Rock online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Queen May Rock kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Queen May Rock boeken

Ben jij benieuwd hoe je Queen May Rock kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Queen May Rock boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Queen May Rock

Queen May Rock inhuren

€5.995,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Queen May Rock

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Live bandshow2 x 60 minutenexclusief, betreft inprikgage5 personenQueen Tribute€5995,-

Vergelijkbare artiesten

€6.350,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand