Superpianoshow boeken

Prijs is van basisshow! Extra opties tegen meerprijs.
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  4 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Wil jij Superpianoshow boeken op jouw feest of evenement? Wij zijn jouw erkende boekingskantoor, met het grootste aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wij informeren je graag over de kosten/prijs van een optreden van Superpianoshow. Direct boeken? Vul het aanvraagformulier in. Vragen? Bel dan met 085-0432225.

John Bogers is een ntertainer “Pur Sang” met meer dan 30 jaar show ervaring, als conservatorium opgeleide vakmusicus. Mede door zijn creativiteit in show realisatie, ontwerp en uitvoering. Maar vooral door de liefde voor zijn vak, komt dit alles samen in één pakket. Het is vergelijkbaar met de Booming Piano’s of de Crazy Piano’s concepten maar dan nog spectaculairder.

Biografie Superpianoshow

Deze show is zo allround (met meer dan 6000 nummers in het repertoire) dat hij werkelijk alles kan spelen. Wenst u achtergrond dat kan! Top 40 , top 100, latin, ballroom, nederlandstalig, rock and roll, reggae, Mr. J past zich aan aan uw wensen. En wat u wilt horen uiteraard! Dus wacht niet langer en besluit nú om de Superpianoshow te boeken.

Meest indrukwekkende Pianoshow

De meest indrukwekkende Glamour Piano show van Nederland! Ook een optionele showcase met Vegas Show Dancers is een aanrader. De voor de helft van plexiglas “One of a kind” piano zit vol met verlichting. Dit maakt deze piano een echte bezienswaardigheid, een regelrechte kameleon. Daarbij heeft de piano een Orchestral Sound, waar een ieder op uw evenement (of ander soort feest) versteld van gaat staan.

Boekingen van Superpianoshow

Je moet er gewoon naar blijven kijken “Het is ongelooflijk!” Een show waar je u tegen zegt! Om deze show zit een zeer complete en uitgebreide lichtshow met vele special effects. Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloft etc……….. Een show van dit kaliber zie je echt zelden dus als je iets origineels zoekt? Een echte glamour piano show! Deze sow is uit te breiden met: extra geluid (tot wel 2000 personen), extra showdancers, verlichte dansvloer, extra muzikanten, zangeres, extra shows, pauze-DJ en finale-acts.

Officieel erkend boekingsbureau

We zijn een officieel erkend boekingsbureau, waar je de mogelijkheid hebt om gemakkelijk en veilig Superpianoshow kunt boeken. Ook kun je bij ons terecht voor alle andere artiesten, zodat we samen een mooi programma of perfecte line-up kunnen samenstellen.

Persoonlijk contact

We nemen altijd persoonlijk contact met je op, want we zijn graag betrokken en houden de lijntjes het liefste kort. Als je Superpianoshow wilt boeken regelen wij niet alleen de scherpste prijs, maar zorgen we ook voor duidelijke en heldere communicatie. Daarmee sta jij niet voor onverwachte verrassingen, en ben je vooraf op de hoogte van alle ins en outs. Met een optreden van Superpianoshow wordt jouw feest of evenement onvergetelijk, en heb je bovendien een aantrekkelijk programma waarbij ook andere artiesten uitstekend kunnen passen. Uiteraard adviseren we je daar graag in.

Online artiesten boeken

Wil jij Superpianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat je in 3 stappen een optreden van Superpianoshow kunt boeken. Dus ben je bezig om een evenement te organiseren en heb je interesse in deze artiest? Wij zorgen voor alle informatie die daarvoor nodig is zoals boekingsmogelijkheden, prijs en andere voorwaarden. Stap voor stap begeleiden we je daarin, zodat jij je hier geen zorgen hoeft te maken.

Superpianoshow boeken

Ben jij benieuwd hoe je Superpianoshow kunt boeken en wat daarin de verdere stappen zijn? Wij leggen graag aan je uit welke stappen en informatie daarvoor nodig zijn. Bij meer boekingen, nu en in de toekomst, beschikken we dan ook al over al jouw gegevens zodat het nog makkelijker wordt om bij ons artiesten te boeken

Direct Superpianoshow boeken of heb je wellicht nog wat vragen? Bel dan 085-0432225, of stuur een e-mail naar info@bekendeartiestboeken.nl

Klik hier voor boekingen van Superpianoshow

Superpianoshow inhuren

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Superpianoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 50 minuteninclusief tot 600 personen1 persoonAllround€1595,-
Pianoshow4 x 50 minuteninclusief tot 1500 personen1 persoonAllround€2895,-

Vergelijkbare artiesten

Geen vergelijkbare artiesten gevonden

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand