Superpianoshow boeken

Prijs is van basisshow! Extra opties tegen meerprijs.
€1.595,-

Deel deze artiest:

 • Prijs
  €1595,-
 • Duur
  4 x 50 minuten
 • Geluid
  inclusief tot 600 personen
 • Bezetting
  1 persoon
 • Soort
  Pianoshow
 • Genre
  Allround

Superpianoshow boeken voor jouw feest of evenement? John Bogers is een ntertainer “Pur Sang” met meer dan 30 jaar show ervaring, als conservatorium opgeleide vakmusicus. Mede door zijn creativiteit in show realisatie, ontwerp en uitvoering. Maar vooral door de liefde voor zijn vak, komt dit alles samen in één pakket. Het is vergelijkbaar met de Booming Piano’s of de Crazy Piano’s concepten maar dan nog spectaculairder.

Superpianoshow boeken

Deze show is zo allround (met meer dan 6000 nummers in het repertoire) dat hij werkelijk alles kan spelen. Wenst u achtergrond dat kan! Top 40 , top 100, latin, ballroom, nederlandstalig, rock and roll, reggae, Mr. J past zich aan aan uw wensen. En wat u wilt horen uiteraard! Dus wacht niet langer en besluit nú om de Superpianoshow te boeken.

Meest indrukwekkende Pianoshow

De meest indrukwekkende Glamour Piano show van Nederland! Ook een optionele showcase met Vegas Show Dancers is een aanrader. De voor de helft van plexiglas “One of a kind” piano zit vol met verlichting. Dit maakt deze piano een echte bezienswaardigheid, een regelrechte kameleon. Daarbij heeft de piano een Orchestral Sound, waar een ieder op uw evenement (of ander soort feest) versteld van gaat staan.

Boekingen van Superpianoshow

Je moet er gewoon naar blijven kijken “Het is ongelooflijk!” Een show waar je u tegen zegt! Om deze show zit een zeer complete en uitgebreide lichtshow met vele special effects. Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloft etc……….. Een show van dit kaliber zie je echt zelden dus als je iets origineels zoekt? Een echte glamour piano show! Deze sow is uit te breiden met: extra geluid (tot wel 2000 personen), extra showdancers, verlichte dansvloer, extra muzikanten, zangeres, extra shows, pauze-DJ en finale-acts.

Direct Superpianoshow boeken? Klik hier voor boekingen van Superpianoshow

Superpianoshow boeken

€1.595,-

prijzen zijn ex 7% BUMA-afdracht (indien van toepassing) en ex 9% BTW, en onder voorbehoud van (tussentijdse) wijzigingen

De prijzen van Superpianoshow

Bekijk alle informatie, prijzen en boekingsmogelijkheden

Soort optredenDuurGeluidBezettingGenrePrijs
Pianoshow4 x 50 minuteninclusief tot 600 personen1 persoonAllround€1595,-
Pianoshow4 x 50 minuteninclusief tot 1500 personen1 persoonAllround€2895,-

Vergelijkbare artiesten

€1.495,-

Een andere artiest zoeken?

Of bekijk hieronder vergelijkbare bekende artiesten uit ons bestand